Şimdi Ara

Araç kiralama firmaları hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ailecek bir için istanbul'a gideceğiz güvenilir ve uygun kiralama şirketleri hangi firmalardır? yardımcı olabilir misiniz?

• Konu açmak yerine forumda arama yeri var oraya yazsaydiniz sorunun cevabını gorurdunuz bu konuda çok cevap verildi zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garenta hem fiyat hemde araçların yeniliği olarak en iyisi
  • Haftaya olası konu;kiraladıgımız araç sorunlu çıktık firma masrafı bize ödettirmeye çalışıyo ne yapmalıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Central rent a car da iyidir
  • Ben surekli garentadan kiraliyorum araclari 10.000 kmde degistiriyorlar internet rezervasyonlari araca degil gruba yapilir onu dikkate alip oyle netten rez. Yapin
    Genelde aldigim arac leon en son 130 + 20 full kasko

• Garenta güzel firma ama bu ara bayağı zamlanmış.Daha önce Leon,rapid ve polo dizel otomatik olanları 99 tl ye kiraladım Octavia dizel otomatik 114 tl idi simdi 20-30 tl artmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Kiralama Hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ay başında Polo dizel otomatiği Central'dan kiraladım 117₺'ye. 500₺ provizyon alıyorlar. 2000km'de Cam Tavanlı araç verdiler. Tüm araçları öyleymiş.

Garenta da çok iyidir, araçları bakımlıdır ama hizmetlerinden, çalışanların ilgisinden dolayı Central'i kullanıyorum. Tavsiye ederim.

• Central demeye geldim ama çoğu kişi demiş zaten . Araç kiralamaya ihtiyacım oldugu zaman Central'ı tercih ediyorum . Önceden sixt le iş yapıyordum ama Centraldan memnunum , genellikle orta ve üst segment kısmında doğuş grubuyla çalışıyorlar ve her modelini bulmak hemen hemen mümkün , audi-volkswagen gibi . Ama alt segmentlerde polo , clio var sanırım sadece . Araçları 2015 model ama hepsi dolu değil bazıları baz donanım bilginiz olsun . Sorunsuz bir firmadır son derece memnunum . Bu zamana kadar Polo , Golf ve Passat kiraladım hepsinde memnun kaldım 👍

• Teşekkür ediyorum arkadaşlar sağ olun.

• Diyarbakır daysanız sun rent a carı öneririm,kendisi çok yakın bir tanıdığımdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.