Şimdi Ara

Araç kamerası yapmak hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Samsung wp10 fotoğraf makinem var. Bu makineden bi nevi araç içi kamera yapmak istiyorum. Bi nevi dememin sebebi makinenin donanımı gereği(bütün değil parça parça çekiyor) uzun süreli kayıt yapamaması. Zaten bende bazı yerlerde arşiv çalışması için çalıştıracağım.

Konunun yardıma ihtiyacım olan kısmı ise batarya ile ilgili. Elektronikten anlamadığım için elektronikçilerden önce size sormak istedim. Cihazımın pili 3.7v 740mah. Aklımdaki fikir ise bir usb kablosunun uçlarını pilin kutuplarına lehimleyip pili bu kabloyla beraber makineye taktığımda makineyi çalıştırmak. Pil zaten ömrünü doldurdu. Zarar görüp görmemesi önemli değil fakat kendini şarj etmeye vb çalışıp yüksek ısı yaratmasından endişeliyim. Sizce araç çakmaklığından usb dönüştürücü ile bu fikri gerçeğe dönüştürebilir miyim? Eğer bahsettiğim şekilde olmazsa nasıl olur? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• Aslında Evet, voltaj kısmı halledilir.

Araç içi kamera hazırı zaten 40.- tl uğraşmaya değmez...http://www.hepsiburada.com/liste/arac-ici-kameralar/department.aspx?categoryId=26027

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 6 Aralık 2014; 20:09:10 >

• muhsin kamer kullanıcısına yanıt
    Bir bakıma haklısınız Fakat ben bu sistemi zaten daha portatif olsun diye düşündüm. Hem arada bu şekilde video çekerim hemde normal kullanımda kullanırım mantığıyla düşündüm Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.