Bildirim
Araç içi komple temizlik..Temizlik Bitti. . . . .resimler geldi .. . (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ürün seçme işinden ziyade nasıl yapılıra gelsek daha iyi olur. . . bugün yapmak istiyorum. . . -
KOSLAYI BİLMİYORUM ASPRİN İŞİNİZİ GÖRECEKTİR. -
başlayalı 1 saat oldu arka koltukların oturma yerlerini ve kafalıklarını bitirdim . .arka yaslanma yeri ve ön 2 koltuk kaldı. . .birde kapılardaki döşemeler. . .uzaktan bakınca kolay gibi görünüyo fakat hiçde öyle değil. . . iflahım kesildi. . . .yüzümden şıpır şıpır ter akıyor. . . yaparken aşamalrı resimledim. . .bitince ekleyeceğim. . . -
şuan itibariyle koltuk ve tavan temizliği bitirdim.haliyle bende bittim...kuruduktan sonra önce-sonra şeklinde resimleri ekleyeceğim. . . -
quote:
Orijinalden alıntı: uçanBalık
şuan itibariyle koltuk ve tavan temizliği bitirdim.haliyle bende bittim...kuruduktan sonra önce-sonra şeklinde resimleri ekleyeceğim. . .
Hangi sekilde hangi urunle yaptiniz qcaba ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
reismler ve nasıl yapılır ilk mesajda. . . -
Önceki aracımda iç kısımdaki plastikleri ve koltukları "cillit bang" ile temizledim tüm lekeleri çıkardı ve sonuç gayet güzeldi. Özellikle plastik kısımlarda çok başaralı. Tavsiye ederim. (Not: araç koltukları ve plastikler bej rengi) -
güzel olmuş, ancak daha iyi olabilirdi.
sonuç sizi tatmin ettiyse sorun yok -
quote:
Orijinalden alıntı: darkblue2828
güzel olmuş, ancak daha iyi olabilirdi.
sonuç sizi tatmin ettiyse sorun yok
öncekine göre baya iyi olduğunu düşünüyorum. . . -
Ben beğendim hocam ellerinize sağlık. Güle güle kullanın
Ben Vanish ile giriştim babamın aracına. "Ne o öyle cimri ölçü yapma kat biraz" dedi. Ona uydum aracın koltukları kustu sonra. İlk yaptığımda güzel olmamıştı yani geçmemişti az koymuşum. Babamın gazıyla da çok kaçırmışım. Doğru iç dış temizlemeye sonra -
Olmuş, elinize sağlık -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X