Müşteri hizmetleri yoksa çöp alınmaz o firmadan. Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) (1639. sayfa)

-
-
Merhabalar,
Konuyu yeni görüyorum ve yazıyorum.
Mai70 a500s pro plus pazaramadan peşine 6 taksit 3000tl.
Samsung endurance aldım 128 gb bir de 699tl hepsibruadadan.
Bu ürünler YouTube videolarına göre iyi.
Tecrübe ve kayıtları paylaşırım önümüzdeki aylarda.
Fiyatlara paralel daha iyileri de var illa ki de bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de aynı kameradan aldım, birkaç ay oldu. Geçen baktım çalışmıyor, kameraya hiç güç gitmiyor. Söktüm eve getirdim, PC ye bağladım, birkaç sök tak sonrası açıldı, fabrika ayarlarına döndürülmesi gerektiği uyarısı çıktı. Yaptım, şu an çalışıyor ama aldığımdan beri içime sinmiyor cihaz. Sesler Türkçe değil, telefondan kameraya bağlanmak (ilk bağlantı) çok zor. Kapasitörlü olmadığı için tedirgin ediyor.
Merhaba hocam. Son durum nedir acaba? Cihazınız geldi mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler hocam aldim 1 tane. lakin mieko pek güven vermiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşavir hocam merhabalar,
Umarım iyisinizdir görüşmeyeli.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
Viofo a129 plus duo aklımda hala ve kutuyu açmadım.
Kargo geldi hanım aldı ama iade edebilirim.
Bu yorumdan sonra 😅
Bakalım eve dönüşüm perşembeyi bulur.
İyi forumlar.
Merhaba sevgili forumdaşım, iyiyim, sağol. Umarım sizde iyisinizdir.
Vallahi bilemiyorum, çok fazla memnun kullanıcısı var ama benim içime sinmedi. Montajını yaparken dahi acaba diyerek kurdum kamerayı, önceki 6 yıllık blueskysea b1w vardı, malzeme hissiyatı daha iyiydi, yıllarca sorunsuz kullandım ama firma kapanmış, yeni telefon değiştirince yazılım bulamadım kamera ile çalışan, o nedenle değiştirmek zorunda kaldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 5 Mayıs 2025; 21:54:45 >
quote:
Orijinalden alıntı: ibr_simsek
Merhaba hocam. Son durum nedir acaba? Cihazınız geldi mi?ddpai n5 kamerayı bugün kargo getirdi ama teslim almadım. cuma bütün gün mieko müşteri hizmetlerine ulaşamadım. öğlen mail attım sipariş iptali için. öğleden sonra bankayı arayıp ödeme itirazında bulundum. akşam 17:30 civarı kargoya vermişler dalga geçer gibi. bugün de öğlene kadar ulaşamayınca kargoyu teslim almadım. satış sitelerindeki çoğu yorumun sahte olduğunu düşünüyorum. hayatımda gördüğüm en kalitesiz markalarda bile satış kısmı bu kadar ilgisiz değildi.
kamera güzelse bile bu riske değmez. çöpe atacak param yok bir sıkıntı çıkarsa. isteyen denesin online satışa bağlanmayı. inşallah iadeyi yaparlar, ondan da şüpheliyim
-
Niye garanti dışı kalsın ki, en fazla etkileyeceği şey akü, aküyü bitirir ötesi yok. OBD beyni vs sallamış bence, kameraların çoğu çakmaktan bağlanır, bazı park modu olanların kabloları obd ile de güç alıyor, eski aracımda öyleydi. Aslında yeni araçların hepsinde Tesla gibi kamera kaydı olması lazım, özellikle park ederken. Ne kadar kendi kablosu vs de alınsa aküyü hepsi tehdit ediyor.
-
Orası öyle sorun çıkmasın diye dua etçez artık. Şu an radar modülü ile beraber sorunsuz çalışıyor..
-
Markayla ilgili gerçekten güzel yorumlar gördüm. Bunun tam aksine firmayla ilgili de çok kötü yorumlar gördüm. Cok garip bir durum var ortada. Insallah iadesi uğraşmadan alırsın hocam.
şöyle bir kablo almanız yeterli.
-
merhaba arkadaşlar. ön kameram var. arka kamera olarak ne alabilirim? genelde tek satılmıyor ön+arka set oluyor. normal bir ön kamera alıp arkada mı kullansam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerbuga -- 7 Mayıs 2025; 0:31:28 > -
Hocam yorumların bir çoğunu kendilerinin yaptığını düşünüyorum. Hatta başka yeni markalarda da aynı. 9 gün oldu hala hiçbir kanaldan ulaşamadım. Tabi heryerde reklam yapıyorlar keşke telefonun başına birini koysalar. Baktım Amerika'daki Avrupa'daki sitelerde viofo çok satanlarda a229 pro aldım.
Viofo Mini 2 berbat garantiden yenisi geldi yeniside bozuk çıktı. Servis mecburen para iadesi yaptı.
Nasıl bir sorun yaşadınız.
Gece çekimlerinden ben de hiç memnun değilim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sürekli yeniden başlatma. Kaza algilama vs vs. Farklı hafiza kartları denendi hep aynı. Üretim hatalı. V119 v3 modeli de var onda en ufak sorun yok.
Arkadaşlar, Smarno T652 kameram sattığım araç ile gitti. Yeni araca telefon uygulaması olan, çekimleri iyi bir kamera tavsiyesi alabilir miyim? Uzun süredir böyle bir ihtiyaç olmadığı için buralara da bakamadım. Son zamanlarda almış, kullanmış, tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Maksimum bütçe 7 Bin TL.
-
Viofo 2k, 4k çekim yapabilen kameralarında başarısız mı oldu acaba?
Yüksek fps yuksek çekim kalitesi muhtemelen karta okuma yazma yaparken sıkıntılı bi durumda olabilir ya da yazılımsal firmware hatası...
Ön arka kameraların arka kamera data ve güç aktarim kablosu yeterince uzun oluyor. Tek kamera aldığınızda güç kablosuna araç çalıştığında enerji gelecek şekilde nereye bağlayabileceğinizi düşünüyorsunuz?
Bunu da gözönünde bulundurun derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X