Aracıma büyük bir kahverengi örümcek girdi örümceğin boyutu büyük olması beni rahatsız ediyor. Aracın içindemi dışındamı bilmiyorum. Aracımın içine ilaçlama yapmak istiyorum hiçbir iz kalmadan nasıl gerçekleştirebilirim?
Allah gostermesin yolda kaza yaptirir adama aklinda olsun, benim araca kucucuk beyaz masum bir orumcek girmis tuy gibi birseydi zaten ama arkadasimda araknafobia oldugundan giden arabadan kendini atti, nerdeyse tekerin altina giriyordu,
kokusuz sprey ilaclardan al, ic devridaimi ac, kaloriferi ac, tetige bir civi yardimi ile bastirip at iceri butun tup iceri bulassin, bittigi zaman cami ac iyice havalandirip cam acik tutarak car carecilerin yanina kos, orda detayli bir temizlik yaptir...
quote:
Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT
Allah gostermesin yolda kaza yaptirir adama aklinda olsun, benim araca kucucuk beyaz masum bir orumcek girmis tuy gibi birseydi zaten ama arkadasimda araknafobia oldugundan giden arabadan kendini atti, nerdeyse tekerin altina giriyordu,
kokusuz sprey ilaclardan al, ic devridaimi ac, kaloriferi ac, tetige bir civi yardimi ile bastirip at iceri butun tup iceri bulassin, bittigi zaman cami ac iyice havalandirip cam acik tutarak car carecilerin yanina kos, orda detayli bir temizlik yaptir...
Aynen yolda gidiyor olsam kaza yapardım diye düşündüm allah korusun. İlaçlamayı yaparken örümcek nereden çıkacak peki ?
bi yerden cikamayacak, bayildigini-oldugunu umid edip dip gaz firmaya gideceksin...
Arabayımı satsam
Ben yazın RAİD sıkıyorum kapı fittilerine motor içine böcek girmesin diye köyde.
quote:
Orijinalden alıntı: TNR GT
Ben yazın RAİD sıkıyorum kapı fittilerine motor içine böcek girmesin diye köyde.
Tarım ilacı satan yerlerde ufak antibiyotik kutusu şeklinde olan bir ilaç var şu an ismini hatırlamıyorum.Ama gidip söylersen hepsi verir.7.5 lira civarında onu al.Bitane boş camsil kutusuna 2-3 damla koy sonra suyla doldur aracın heryerine sık.Kokusu ve rengi yok insanı zehirlemez evde kullanıyoruz.Hem dışardan böcek girmez hemde içerdekiler kaçacak yer bulursa araçtan çıkar yada ölür.Örümcek gördüğüm anda sinirleniyorum tüylerim diken diken oluyor ani çıkışlar yapıyorum kısacası dengesizleşiyorum.Araç kullanırken örümcek görsem kesin kaza falan yaparım.İlaçlama yaparken bütün kapıları bagaj kapağını açık bırak koltuk altlarına elektirkli süpürge sok.Off Allahım yarabbim kaşınmaya başladım ya benim araçtada varsa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme