Şimdi Ara

ARAC CALINMASI 34 xx xxxx (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun...Umarım kaskonuz vardır...
  • hocam çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede bulursunuz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_69514107/tm.htm

geçenlerde yine aynı bölgede bir symbol çalınma konusu daha olmuştu.

geçmiş olsun...
  • Sanırım bu araçlar da bir güvenlik sorunu var tez zamanda bulunur inşallah..
  • Geçmiş olsun inşallah bulunur
  • Geçmiş olsun.

İmmobilizer. yokmuydu araçta?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl çalındı acaba anahtarı ele geçiriptemi. yapan kansızlar umarım en kısa sürede yakalanır
  • geçmiş olsun dostum üzücü bir durum çalanın varya
  • Merhabalar;

Servis ile gorusmemizde bir gün önceden depo kapağını çalıp anahtarını yapıyorlarmış.

Bir sonraki gün anahtar ile kapıyı açıp sonradan kaputu açıp cihaz ile immobilizeri devre dışı bırakıp aracı goturuyorlarmis.

Araç hala araniyor. Maalesef fotoğrafı yok hiç aracın.

Kaskosu var aracın ama 30 gün bekleme süresi varmış bulunma ihtimaline karşı.

• Geçmiş olsun. Umarım en tez vakitte bulunur aracınız.
  • Geçmiş olsun, Allah'tan kasko'su varmış.
  • Geçmiş olsun,umarım kısa zamanda bulunur aracınız.

Neyse ki kaskonuz varmış.
  • Geçmiş olsun.İnşallah bulunur.

• Geçmiş olsun. Umarım araç parçalanmadan bulursunuz.
  • Arkadaşlar bu gibi çok kolay çalınan arabaları kullananlar için tavsiyem , güvendiğiniz bir oto elektrikçisine gidip gizli kontak yaptırın...Yerini sadece siz biliyorsunuz...Arabanın her hangi bir köşesine yapılıyor..Akşam park ettikten sonra yavaşça elinizi atıp kontağı açıyorsunuz..Sizden hariç hiç kimse ne yaparsa yapsın motoru çalıştıramıyor..En güzel ve ucuz çözüm budur.. Geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 23 Şubat 2013; 19:24:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Arkadaşlar bu gibi çok kolay çalınan arabaları kullananlar için tavsiyem , güvendiğiniz bir oto elektrikçisine gidip gizli kontak yaptırın...Yerini sadece siz biliyorsunuz...Arabanın her hangi bir köşesine yapılıyor..Akşam park ettikten sonra elinizi atıp kontağı açıyorsunuz..Sizden hariç hiç kimse ne yaparsa yapsın motoru çalıştıramıyor..En güzel ve ucuz çözüm budur..

evet ben eski arabam için yaptırmıştım. gerçekten faydalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Arkadaşlar bu gibi çok kolay çalınan arabaları kullananlar için tavsiyem , güvendiğiniz bir oto elektrikçisine gidip gizli kontak yaptırın...Yerini sadece siz biliyorsunuz...Arabanın her hangi bir köşesine yapılıyor..Akşam park ettikten sonra yavaşça elinizi atıp kontağı açıyorsunuz..Sizden hariç hiç kimse ne yaparsa yapsın motoru çalıştıramıyor..En güzel ve ucuz çözüm budur.. Geçmiş olsun..

yeni arabalar için zor hata verebilir
  • Çete işi gibi görünüyor.

Umarım yapanlar da yakalanır.

Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun. Geçen gün Bahçşehir'de gri clio symbol gördüm geçen gün içinde üç tip vardı görür görmez bunlarda bir iş var dedim içimden. Yanlarından bile geçmedim o derece güvenilmezdiler, aynı şekilde bir kaç kişide uzaktan uzaktan yürüdü gitti yanlarından. Keşke plakasına baksaydım sizin arabanız bile olabilirdi. Gerçi ben burada benzin parası dilenen adam bile gördüm arabayı yanıma çekip, altında araba benzin parası istiyor adama bak :D.
  • Geçmiş olsun. İnşallah en yakın zamanda aracınız bulunur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.