Şimdi Ara

Araç çakmağından USB ile şarj zararlı mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
37.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam 2 senedir kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım
  • arkadaşlar benim galaxy wonder telefon var ben buna s-link araç şarj cihazı aldım.
    ancak telefonu çakmaklıktan şarj etmiyor galaxy ace galaxy s3 ediyor benim wonderi
    etmiyor nedeni ne olabilir.acil bilgisi olan varmı
  • Çekeceginiz akım önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer aracinizda USB flash bellek girişi varsa direk normal orjinal usb girişli şarj aleti kullanın daha iyi oluyor. Çakmak girişli vs. Bu işler sıkıntı. Hemde telefondaki müziği dinlersiniz. (Telefonun ekran kilidi olmadığı sürece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir sıkıntı olmaz sadece araba çalışır durumda iken kullanmaya özen göster birde takılı unutma!!!!
  • Hort mort ama hortlatanlar yanlış bilgi vermiş. Dandik bir adaptörle çok rahat telefonunuzun pilini şişirebilirsiniz.

• Devre ve akım koruması olan ürünleri tercih edin. 1$'lık dandik çin mallarına güven olmaz!!!

örnek:http://download.p4c.philips.com/files/d/dlp2259_10/dlp2259_10_pss_enggb.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 13 Ağustos 2015; 15:51:53 >
  • Boyle seylerde orjinal almak lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil ve gerekli durum olmadıkça kullanmıyorum ürünü torpidoda duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın aküsünü bitirmez ya da araca bir zarar vermez sornsuz bir şarj aleti. Fakat çoğu telefon bataryasının ömrünü kısaltıyor deniliyordu. Şundan ise kesinlikle eminim telefonunuz orjinal şarj aletinin amperine eşit bir şarj cihazı alın yoksa üzülürsünüz. Örnek vereyim HTC EVO 3d eski bir akıllı telefon, 0.7 amper orj. şarj cihazı, arkadaş 1.0 mı dedi 1.4 mü dedi hatırlamıyorum bir şarj almış araç için, sonuç telefonda saçma sapan sorunlar çıktı çöpe gitti. Diyelim ki telefonunuz yeni nesil iphone 6 (+), LG g3-g4, Samsung s4-s5 gibi bunların ortalama amperi 2.0, bu telefona da 0.7 amper bağlarsan en iyi ihtimalle şarjın çok çabuk biter hiçbirşey anlamazsın kullandığın cihazdan. Hatta şarjdayken telefon açıksa şarj etmeye gücü yetmediğinden şarj yine biter, bazısı komple şarjı biten telefonu ekran ışığı yanıyor da pil şarj ediliyor diye gösteriyor ya o durumda ekran ışığı yandığı için şarj dahi edemiyor. O yüzden araç şarjı alırken biraz fazla verin ama kafanız rahat olsun.

• Sigortası veya devre koruması olmayan cihazları kullanmayın. Böyle ucuz bir şarj cihazı benim bt kulaklığı bozdu.
    En az 1 veya 1,5 A olsun.

Ben usb çıkışlı 12-5V 3A / 15W çevirici taktırdım daha esnek bir çözüm. İstediğim usb cihazı takıyorum.
    http://www.buyincoins.com/item/39601.html

Araç çakmağından USB ile şarj zararlı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 13 Ağustos 2015; 16:36:20 >

• Bu aksesuarları orijinal alın arkadaşlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda navigasyon kullandığım için bende telefon dolu olsun boş olsun hemen hemen her zaman takılıdır çakmaklığa. Bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Aracım 2006 model ve hala fabrika çıkışı akü duruyor üstünde. Tek sorun çakmaklık biraz gevşedi çakmağa bol geliyor. 😊 Ama orjinal kaliteli bir model kullanıyorum. Ne olduğu belli olmayan ucuz modeller cihazınıza bile zarar verebilir. Sonuçta akımı ne kadar stabil tutabilecek meçhul.

• Arkadaslar benim problemim aracta cakmaklik sokmezssem isik yaniyor yani kullanmadigimiz surece biz bunu yuvasindan surekli cikaracakmiyiz acaba cunku o isik yaniyo beni rahatsiz ediyo kontK kapaninca oda kapanmasi lazim degilmi

• Biz bu aleti aldıgımız gün yolda kaldık. Bilmiyorum onunla alakadı olabilir mi ama araca aldık çakmaklığa taktık ve 30 km sonra araba şark dinamosu arızalandı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.