Şimdi Ara

Araç Buzdolabı veya Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım için çakmak girişinden enerji alıcak çokta büyük olmayan güzel bi soğutucu arıyorum..
    ana iyi soğutsun istiyorum yani 4-5 kutu meyve suyu bunların yanında 1,5 lt. su koyabileceğim bişey düşünüyorum.. Bilgisi olan paylaşmak isteyen varmı ?

• CARREFOUR BAHOUSE GİBİ MARKETLERDE BOLCA SEÇENEK VAR VE FİYATLARIDA UYGUN.GİT GÖZÜNLE GÖREREK AL.BENDE KÜÇÜK VAR 5 SENE OLDU ALALI İŞİMİ GÖRÜYOR.ZATEN ARACIMDA TORPİDO SOGUTMASIDA VAR.
  • Valla hocam adam gibi soğutma istiyorsan kompresörlü buzdolabı almalısın. Ama o da ateş pahası.
  • kompresörlüler ne kadar kie ?? çok mu pahalı?? ya bende düşünüyorum yurtdışına sıcak iklimlere gideceğim walla bi 15 - 20 litrelik bişey hç de fena olmzdı
  • bu çakmak girişinden çalışanların soğutma performansı çok düşük ancak dışarıdan soğuk alıp koyarsan soğuk tutabilir yok ben sıcak alacam soğuturm diye düşünüyorsan hiç bulaşma, bence en iyisi ve masrafsızı al bir termos soğuk alıp soğuk tutarsın hem aynı dış büyüklükte çok daha fazla hacmin olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhmedKaymakcı

kompresörlüler ne kadar kie ?? çok mu pahalı?? ya bende düşünüyorum yurtdışına sıcak iklimlere gideceğim walla bi 15 - 20 litrelik bişey hç de fena olmzdı

Litresine göre 1000 liradan başlayıp 1600 - 1700 liraya kadar çıkıyor
  • en güzeli araç klimalıysa torpido hacmide büyükse torpidoya soğutucu tesisatı çektirmek. çokta pahalı bir işlem olmayacağını düşünmüyorum. zor bir uygulama değil çünkü...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aküye zarar veriyor araç çakmak girişli buzdolapları haberiniz olsun
  • marketlerde gördüğüm tüm araç buzdolaplarında peltier kullanılıyor. Bu malzeme elektrik verildiğinde bir tarafı ısınıyor diğer tarafı soğuyor. Soğuyan kısmı dolabın içine ısınan kısmı ise bir soğutucu ve fanla birlikte dolabın dışına bakıyor. Bu da demektir ki içini soğuttuğu kadar dışınada sıcaklık verecek.
    Çok yüksek performanslar da beklememek lazım. Denemek için ben kendim bitane yapmıştım. Bir tane küçük koli bulmak lazım ben projeksiyonun kutusunu kullandım içinde tam ona göre köpük vardı izalasyon sağladı. Peltier büyüklüğüne göre elektronikçilerde bulabilirsiniz. Ben 5 TL ye almıştım 5 cm X 5 cm. Her iki tarafına işlemci fanı koyup soguyan yüzü kutunun içine ısınan yüzünüde dışına gelecek şekilde kutuda açtığım deliğe yerlerştirdim. Arkadaşlarında dediği gibi sıcak bir şeyi soğutması saatler alabilir ama soğuk olanları aynen korumada başarılı. Ayrıca peltieri ters çevirip ısıtma amaçlıda kullanılabiliyor.

• ne kadar ilginç bu kadar uygun fiyatlm bu malzeme=)
  • Selam arkadaşlar.!!!
    bakıyorum da herkes kafadan yorum yapıyor,halbuki araç soğutucu dolaplat -profesiyonal olanlar hiç öyle mağazalarda satılanlar değil,tabiki pahali olacak: hem 0 derec isteyeceksin,hem akü bitmeyecek,ve ucuz olacak,böyle teoriyok,burada kalori hesabı ve malzeme var,küçümsenmeyecek işçilik ,ustalık var.....daha fazla bilgi istiyorsanız 054302754221
    bizler araç ve tekne dolabı üreticisiyiz.!!!
    sevgiler !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: berjer

Selam arkadaşlar.!!!
    bakıyorum da herkes kafadan yorum yapıyor,halbuki araç soğutucu dolaplat -profesiyonal olanlar hiç öyle mağazalarda satılanlar değil,tabiki pahali olacak: hem 0 derec isteyeceksin,hem akü bitmeyecek,ve ucuz olacak,böyle teoriyok,burada kalori hesabı ve malzeme var,küçümsenmeyecek işçilik ,ustalık var.....daha fazla bilgi istiyorsanız 054302754221
    sevgiler !!!

yok yaaa.başka arzun varmı.sen neden bahsediyorsun.1600.tl 2500 tl lerden bahsediyoruz burada.ben bim den damacana soğutucu su sebili aldım.buzdolabındaki sistemin aynısı 70 tl indirimden.70 tl nerede 1700 tl nerde dalgamı geçiyorsunuz.bütün gün eşşek gibi çalışıp kazanacağız sonrada 100-200 tl lik maliyetle ürettiğiniz dolaba 1500-2000 tl vereceğiz sizde paraları istif yapacaksınız yok öyle yağma.kendinizi çok zeki milletide aptal zannetmeyin.no frost buzdolabı kaç paraki küçücük oto buzdolabına o kadar para verelim.onun yerine 400 tl ye büro buzdolabı alır arabaya tekneye monte ederim daha iyi.hatta 150 tl ye ikinci el alırım birde kaliteli inverter.tamamdır.

• quote:

Selam arkadaşlar.!!!
    sevgiler !!!

Bu tavır ve hitap ile hiçbir şey satamazsınız.

Umarım yüz yüze görüştüğünüz müşterilerinize de aynı hitap şekli ile konuşmuyorsunuzdur.
  • quote:

Selam arkadaşlar.!!!
    sevgiler !!!

sakin ol şampiyon
  • güzel olabilir pratikçe

şuan kullandığım aracın torpidosu soğutmalı

bende bu tertibattan orta konsola da soğutma hattı getirdim

4 adet 1.5 litrelik suyu rahatlıkla alıyor vede buz gibi işte konfor ve pratik zeka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hummer58

aküye zarar veriyor araç çakmak girişli buzdolapları haberiniz olsun

** * * *
    Kompresörlü buzdolapların bir zararı olur mu araca ? Ve nerden bulabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

güzel olabilir pratikçe

şuan kullandığım aracın torpidosu soğutmalı

bende bu tertibattan orta konsola da soğutma hattı getirdim

4 adet 1.5 litrelik suyu rahatlıkla alıyor vede buz gibi işte konfor ve pratik zeka

* * *

Kaç TL ye maloldu ? Aracınız ne marka ne model acaba ? Bizde 2007 benzinli Clio var. Yakında değiştireceğiz. Honda Civik HB yada Toyota Verso 7 kişilik düşünüyoruz tabi uygun fiyata bulabilirsek. Bu 2 araca sizin yaptığınız sistemi yaptırabilirmiyiz ? Kaç TL tutar acaba bilginiz var mı ?
  • Aynı şekilde bir ara biz de çakmağa takılan ucuz bir ürün almıştık. sonra iade ettik. Birincisi , ürünün izolasyonu zaten çok şahane değil. Soğuk konulanı termos gibi soğuk tutma olayı yok. Yazın kullandığımızı düşünürsek , araba sürekli çalışır vaziyette olmayacağı için, arabanın güneşte pişen iç ortamında, bu tarz soğutucuların içine konulan soğuk bir içecek , araba durunca kısa sürede ısınıyor. Zaten soğutma olayı normalde de yok ama kullanım şartlarına göre ısıyı muhafaza etmesi de zor .
    Ben Migroslar'da falan satılan araba buzluklarının , orta boylarından aldım. Evdeki buz dolabında poşet buz torbalarıyla buz da yapıyorum. Buz yapma imkanım olmamışsa bir balıkçıdan 5 tl ye çuval buzlardan alıyorum fazlasıyla yetiyor zaten. Bu şekilde içecekleri en az 24 saat soğuk olarak muhafaza edebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 14 Mayıs 2013; 14:39:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.