Şimdi Ara

ARAÇ BRANDASI HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ARAC BRANDALARI HAKKINDA YARDIM ISTIYORUM FIYAT ARALIKLARI NEDIR ARAC ICIN ZARARLI OLMA DURUMU NEDIR HAVALAR MALUM ISINIYOR YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM

• boşver brandayı araba güneşin altında kalsın daha iyi. branda rüzgarın etkisiyle sürekli hareket ederek zımpara etkisi yapıyor ve belli bir süre sonra vernikten başlayarak boyayı solduruyor. ayrıca günlük kullanımda brandanın üstüne biriken toz her takıp çıkarmada arabayı çiziyor. bir de araba pisse iyice çiziliyor. bence gereksiz ama illa isterim dersen bir çadırcıya gidip arabanın ölçüsüne göre diktirebilirsin. çok tutacağını sanmam. bir de kesinlikle yağmurda arabanın üstünde bırakma.
  • benim kullandığım branda,şeker çuvalı malzemesinden pamuklu branda.Geçen sene 50 tl ye diktirdim.Tatilde çok iyi oluyor araba en az 20 gün yatıyor bu sırada çam ağacı reçinesi,kuş boku,toz vs şeylerden koruyor,brandayı senede bir kullanırım aynen bu şekilde,eve gittiğimde makinaya atar yıkarım pis olarak örtmem.Naylon brandalar var,onlarda iç kısmı polar gibi bişey kaplı,dışıda su geçirmez naylon.Uzun süre kullanılmayacaksa naylon branda en iyisi.
  • brandalar hakkında cok olumsuz laflar duyuyorum dende tereddutteyım boya kalkması veya çizilme gibi kararsız kaldım
  • Branda kullanıyordum,sonradan kötü şeyler duyunca kullanmadım.Yetkili servisten almıştım hem de.

Boyaya zararlı olduğu söyleniyor,hatta bir arkadaşımın aracı zarar gördü.

Zaten artık kimse kullanmıyor hemen hemen.Bence gereksiz bir şey.Ama çam ağacının altına koyuyorsanız,reçine olayı çok pis bir şey.Bez branda diktirebilirsiniz.
  • Ben branda kullanmadım.Kimse tavsiye etmediğine göre bir bildikleri vardır.Bence kulak vermelisin
  • Diyelim ki aracımızı yazın gün boyu üstü açık otoparkta bırakmak zorunda kalıyoruz. Bu durumda boyasını nasıl koruyabiliriz? İçini bir şekilde ön cama koyulan kartonla vs. korusak bile, boya çok zarar görür güneşten, haksız mıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güneş için, çok ince naylon kumaştan, tavan, ön arka camlar, kaput ve bagajı kapatabilecek büyüklükte,

dört köşesine tamponlara takılabilecek gibi lastikler dikilip, araç güneşten çok iyi korunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M. Reha -- 12 Nisan 2009; 17:01:12 >
  • gncl
  • brandalı aracı yüksek model sanıyorlar genelde, yada içinde tesisat var.. yeni kasa lancer in önündeki brandalı clio hb i çaldılar yaa
  • Hırsız brandalı aracın içine girmeyi bir kez başardı mı, hiç farkedilmeden saatlerce, hatta günlerce rahat rahat aracın içinde çalışma imkanına sahip olur.
    Yani hırsızlar açısından branda mükemmel bir kamuflaj, brandalı araçlar da kolay hedef olurlar.

Branda ile ilgili benim vardığım sonuç bu: çok riskli.
  • benim de brandam var
    elif tuningden aldım 54 ytl idi sanırım.

açıkçası yazın gaza gelip aracı yıkatıp cila yaptığım zaman örtüyorum.
    ama branda kullanmak gerçekten riskli.
    çünkü üzerindeki kullanma talimatında şu yazıyordu.

aracınızı en fazla 2 gün branda altında bırakın.
    2 günde bir havalanması gerekiyormuş yani.

birde kirli aracı örtmek yanlış.

bizim sitenin çocukları alex,roberto carlos ve zubizeretta'dan daha iyi topa vuruyorlar.
    o topun araca değdiğini düşünemiyorum.
    ben yazın 3-5 gün branda altında bırakabiliyorum.ama boyaya herhangi bir zararı olmadı şu ana kadar.
  • anlasıldı branda alınmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.