Şimdi Ara

Araç Başında Fiyattan Cayan Satıcı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün beğendiğimiz bir otomobili görmeye gittik. Öncesinde sahibiyle telefonda konuştum 56 bin liraya verebileceğini söyledi. Aracın başına gittiğimizde 57 den aşağıya vermeyeceğini söyledi. Kardeşim madem niyetim bu neden yoruyorsun bizi ayağına kadar? Ne değişik insanlar var.

• İki tane dingil girmiştir aklına “bu araba 57’ye gider ağğğbbbbii ucuza verme” diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer konu geçenlerde haberlere çıkmıştı belki hatırlarsınız adamlar il dışından geliyor satıcı arabayı satmaktan vazgeçiyor. Alıcılarda yumruk, tekme ve buldukları taşlarla perte çıkardı. Benim de başıma geldi kapora verdim herşey tamam vatandaş vazgeçti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • educationist E kullanıcısına yanıt
    Sende indirseydin camları. Öylelerine haktır.

• anaconda41 kullanıcısına yanıt
    Ben arabanın yanına gitmemiştim bayandı arabanın sahibi anlaştık telefonda kapora verdim. Bu arada kendi aracımı da sattım nasıl olsa araba aldık diye. Bir gün sonra mantıklı bir sebep göstermeden kaporayı iade etti epey kızdım tabi telefonda ama. Bu arada o zamn konu açmıştım bu durum ile ilgili ve forumda kadının yaptığı yanlış değil kapora iade etmek yanlış değil diyenler bile olmuştu

• Bizde bir alıcı ile anlaşıp başkasının "ben 1000 fazla vereyim" diyene 5000 bile fazla versen olmaz diyoruz. Söz namus olmalı...

• insanoğlu çiğ süt emmiş yaparlar.Ev alacağım fiyatta anlaştık dolar bozdurdum çat telefon evi satmaktan vazgeçtim telefonda etmediğim küfür hakaret kalmadı adam hiç ses çıkaramıyor haklısın felan diyor insanların ar damarı çatlamış insanlar artık haysiyet,şeref takılmıyor maddiyat takılıyorlar.

Gerçi sonra dolar düştü bozdurduğumdan daha çok dolar aldım sonra dolar uçtu acayip kazandım ama Avrupa Konutlarında da gözüm kaldı bir gün alacağım ordan bir ev.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senden sonra akşam başkası aramıştır 57 lira vereyim diye. Oda ona güvenerek sana öyle yapmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.