Şimdi Ara

araç arıyoruz- sonunda bulduk galiba nissan pathfinder sizce? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • daha önce 4x4 ve yerden yüksek araç kullandınızmı bilmiyorum.hiç bir zaman sedan d sınıfı gibi olmaz. amaç ve tercih sebepleri farklıdır.

kalitesine vs bişey dediğim yok ama alfa bakarken pathfinder abes olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

daha önce 4x4 ve yerden yüksek araç kullandınızmı bilmiyorum.hiç bir zaman sedan d sınıfı gibi olmaz. amaç ve tercih sebepleri farklıdır.

kalitesine vs bişey dediğim yok ama alfa bakarken pathfinder abes olur.

evet yola d segmenti dizel araç bakıyoruz diye çıktık ama çok uzun süredir araştırmalarımıza rağmen istediğimiz gibi birşey bulamadık herkes kendi kullandığına iyi diyor kimisi kullanmadığı halde kötü diyor. alfa gözüme iyi görünmüştü fakat sonradan vazgeçtim. zaten accord dan sonra nasıl olur onu hafta sonu araca binince anlarız. bizim bi köy evimiz var yolu da kötü accorla kışın çok zor gidiyorduk hatta gitmiyorduk şansına bu aracı yolda gördük beğendik te aklımıza bu da geldi o yüzden bi bakmaya gideceğiz araştırdım şimdiye kadar kötü diyene rastlamadım o yüzden seçenekler arasında ilk sıraya yerleşti şmdilik hayırlısı.

• nissan pathfinder piyasası yok ve parça sıkıntısı olan bir araç serviste dahi parçaları zor bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkdkutalmış

nissan pathfinder piyasası yok ve parça sıkıntısı olan bir araç serviste dahi parçaları zor bulunur.

bu yorumu nasıl yaptınız bilmiyorum aracın üzerinde 2.5 dizel navara motoru var. navara da piyasa da gayet fazla parçasının bulunmaması çok garip bence. piyasası yok doğrudur fakat biz satmayı düşünmüyoruz zaten.
  • ABD'de kiralamıştım bundan. 3 günlük bir maceramız olmuştu. Çok güzel araç. Çok da işlevsel. Her japon gibi kolay kolay sorun da çıkarmaz.
  • İş motorla mı bitiyo dış aksamını ne yapıcan hadi ön navara ya sonra ben yedek parça sıkıntısına deyindim hem nasıl yazdın diyosun sonrada bilerek veya

bilmiyerek bana destek çıkıyosun (yazdıgın cümleyi okursan anlarsın)
  • quote:

İş motorla mı bitiyo dış aksamını ne yapıcan hadi ön navara ya sonra ben yedek parça sıkıntısına deyindim hem nasıl yazdın diyosun sonrada bilerek veya

ben senin yorumun için garip bence lafını kullandım( anlamıyorsan açayım piyasada fazla olan bir aracın neden parçasını bulamayayım anlamında) ayrıca navara ile pathfinder eğer zahmet edip araştırırsan tamamen aynı platformda üretilmiş araçlar arkadaşım yani arka ön iç dış motor aynı parçalardan oluşmakta daha ne parça sıkıntısı yaratsın ki. bir şeyi kötülemek için de biraz bilgi sahibi olmalısın bence. ayrıca nissan benim amcamın 2000 model primera aracı için bile hala orijinal parça temin ediyorsa 2006 pathfinder için hayli hayli temin eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness88 -- 27 Aralık 2012; 14:39:03 >

• (anlamıyorsan açayım piyasada fazla olan bir aracın neden parçasını bulamayayım anlamında)

Cümle düşüklüğü neyse arkadaşım hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness88

quote:

İş motorla mı bitiyo dış aksamını ne yapıcan hadi ön navara ya sonra ben yedek parça sıkıntısına deyindim hem nasıl yazdın diyosun sonrada bilerek veya

ben senin yorumun için garip bence lafını kullandım( anlamıyorsan açayım piyasada fazla olan bir aracın neden parçasını bulamayayım anlamında) ayrıca navara ile pathfinder eğer zahmet edip araştırırsan tamamen aynı platformda üretilmiş araçlar arkadaşım yani arka ön iç dış motor aynı parçalardan oluşmakta daha ne parça sıkıntısı yaratsın ki. bir şeyi kötülemek için de biraz bilgi sahibi olmalısın bence. ayrıca nissan benim amcamın 2000 model primera aracı için bile hala orijinal parça temin ediyorsa 2006 pathfinder için hayli hayli temin eder.

2008 model pathfinder biz kullaniyoruz şu ana kadar uzun yolda hız sabitleyici acık halde 120 km/s ile 9 litre yakti en az . Şehir içinde sürekli 10-11 litre arası geziniyor ve arka koltuk diz mesafesi kötü.Aracın bakımlarının aksatılmamış olduğundan emin olun almadan önce . Motoru sizi tatmin eder 403 Nm torka sahip . Off roadta sürekli kullanıyoruz uygun lastik olduktan sonrada sizi cok extrem bir durum olmadıkça yolda bırakmaz . Merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz Saygılarımla .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akt02

quote:

Orijinalden alıntı: darkness88

quote:

2008 model pathfinder biz kullaniyoruz şu ana kadar uzun yolda hız sabitleyici acık halde 120 km/s ile 9 litre yakti en az . Şehir içinde sürekli 10-11 litre arası geziniyor ve arka koltuk diz mesafesi kötü.Aracın bakımlarının aksatılmamış olduğundan emin olun almadan önce . Motoru sizi tatmin eder 403 Nm torka sahip . Off roadta sürekli kullanıyoruz uygun lastik olduktan sonrada sizi cok extrem bir durum olmadıkça yolda bırakmaz . Merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz Saygılarımla .

teşekkürler zaten accord da 13-14 litre benzini gördükten sonra 10-11 litre mazot iyi bir rakam çünkü bu aracın cüssesi de var. diz mesafesi kötü derken accorda göre kıyaslayınca geniş olacagını düşünüyorum. zaten izmirde pek şehir içi kullanmayacağız ş.dışı ve çamurlu bozuk köy yollarında kullanacağız. size şanzımanı sormak istiyorum herhangi bir sorun çıkardı mı birde alt takımları iyi mi? aracı almadan önce zaten iyice baktıracağım inşallah böyle bir dizel motor için komresyon testi yaptırabilceğim bir yer bulurum izmirde. birde sizin önemli gördüğünüz bir yer var almadan mutlaka baktırın dediğiniz?

• Bizim aracimizin sanziman beyni yandi bir kere . Alt takimlar saglamdir ancak kronik bir sorunu var cukurlara girdiginde ön amortisorlerden biri ses yapiyor . bu sorun navaralardada var . Aracı alırken önce bakımlarının yapılmıs olmasına sonrada şanzımana dikkat edin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.