Şimdi Ara

Araç arıyorum kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yaklaşık 1 hafta önce aracımı sattım. Baktığım araçlar BMW 1 veya 3 serisi Mercedes a serisi Audi a3 serisi ve vw golf serisi. Bütçem 100 bin civarı zorlarsam bi kaç bin daha çıkar. Malum sitede bu araçların güncel kasaları bayağı yüksek fiyatlı. Millet satılırsa satılır yoksa dursun mantığındamı yoksa gerçek piyasa bumu? İlanlara bakıyorum aramaya cesaret edemiyorum. Hatasız araçlar sıfır fiyatında adeta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yüksek yazanları arayın mesaj atın teklifinizi iletin düşükte olsa edin. 1,5 yıl içinde 57bin tl - arabayı 50 bine - 54 bin tl 48 bin tl 22 bin tl - 18 bin tl aldım herkes istediği fiyatı yazmakta özgür istediğin fiyatı vermektede sen özgürsün. Birde bu piyasayı yükselten volkswagenciler bakıyorum ağır hasarlı golf 80-90bin tl fiyat çekmişler. park sensörü olmayan cruze control olmayan bir arabaya istedikleri fiyatta uçuyorlar.
  • Q6600 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatları görünce cesaretim kalmadı. Aracımı sattığıma da pişman oldum. Galiba yılbaşını bekleyip 30-40 bin daha biriktirip 0 km alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: arslan4658

Hocam fiyatları görünce cesaretim kalmadı. Aracımı sattığıma da pişman oldum. Galiba yılbaşını bekleyip 30-40 bin daha biriktirip 0 km alacağım
    Hocam aylik ort 6,7k birikiyorsa ne guzel 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotlevel -- 26 Temmuz 2018; 0:54:53 >
  • hocam o zaman parayı dolara yada altına at yılbasında bozdurursun ama bu devirde sıfır araba almak lükse kaçıyor bence eğer garajın varsa ve trafiksiz bir ildeysen olabilir
    istanbul içi sıfır araba saçma geliyor bana ben arabaya en fazla 1-2 yıl binip satıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.