Şimdi Ara

ARAÇ ALMAK İÇİN 3 NEDEN SAYAR MISINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ihtiyaç, tutku, manita...
  • 1- Okula toplu taşıma ile gidersem 1-1,5 saatte gidiyorum.Arabayla gidersem trafiğin yoğunluğua göre 10-20dkda gidiyorum.
    2- Okulun içinde kapıdan bölümüme yürümeye kalkarsam 30dkyı bulur.Arabayla 5dk bile değil.Tabiki çözüm ring veya otostop
    3- Ne zaman istersen kimseye bağımlı olmadan istediğin yere gidebilirsin.

Kendime göre ilk 3 neden.Almamak için de çok neden var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 4 Şubat 2009; 12:31:57 >
  • 100 kişi otobuste tost olmak istemiyorsan
    ankarada -10 derecede 30 dk arac beklemek istemiyorsan
    özellikle ankarada gece 10 dan sora dısarı cıkcaksan otobus bulamazsın dönerken
    v.s v.s sanki hayati 3 neden gibi saymışsın ama . toplu taşımanın koyun taşıma olmadığını öğrenene kadar belediyeler araba her zaman iyidir
  • at avrat silah demişler.araba her an kapının önünde emirlerini bekler.her yere taşır daha ne olsun.
  • 1-Ayşe
    2-Fatma
    3-Emine

(isimler sallamasyondur. kimse polemik yaratmasın)
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

ihtiyaç, tutku, manita...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIMERIDER

at avrat silah demişler.araba her an kapının önünde emirlerini bekler.her yere taşır daha ne olsun.

+100
  • 1-çoçuğun varsa onu sağa sola götürmek için (toplu taşıma araçları ile zor oluyor)
    2- kesinlikle bir yerden bir yere gitme işini problem olmaktan çıkarıyor.(özelikle büyük şehirlerde)
    3- birde alışınca arabasız olmuyor.
    Valla bunları yazabilmek içib bayağı düşündüm.
    ama araba almamak için hiç düşünmeden 100 tane neden sayabilirim :)
  • ihtiyaç, özgürlük ve maalesef prestij...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIMERIDER

at avrat silah demişler.araba her an kapının önünde emirlerini bekler.her yere taşır daha ne olsun.

Aynen katılıyorum. Çok şükür doğduğum günden beri arabamız hep oldu ve halen arabam var, inşallah ilerleyen yıllarda da olur.
  • 1-Çocuk
    2-Hıyar otobüs muavinleri
    3-Minübüse binen ayılar
    4-Özgürlük

• quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

ihtiyaç, tutku, manita...

• 1- Bi tarafına kazık arama, (Şu an sıfır alınmış arabam olmasaydı borçsuz alınmış bir evim olacaktı)
    2- Bütün taksiler benim mantığının kafada yer etmemesi, (Çok akıllı adamlar arabaya para bağlamaz, taksi ile yetinir)
    3- Gereksiz yere gaza gelme ve macera arama, (Şimdiye kadar aldığım 3 arabamı da gaza gelme ve getirme şeklinde aldım)

Yine de otomobil hayattır
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

1-çoçuğun varsa onu sağa sola götürmek için (toplu taşıma araçları ile zor oluyor)
    2- kesinlikle bir yerden bir yere gitme işini problem olmaktan çıkarıyor.(özelikle büyük şehirlerde)
    3- birde alışınca arabasız olmuyor.
    Valla bunları yazabilmek içib bayağı düşündüm.
    ama araba almamak için hiç düşünmeden 100 tane neden sayabilirim :)

• 1-Araba sürmek benim için çok büyük bir keyif.Abartmadan söylüyorum,eğer uyku ve tuvalet sorunu olmasa,Türkiye'nin bir ucundan diğerine durmadan giderim,belki durmadan dönebilirim de :)

2-Otobüs-dolmuş beklemek,ayakta gitmek çok zor.Arabaya alışınca daha da zor geliyor.

3-Otomobilin içinde,yanımda başkası varsa rahatça konuşabiliyorum,istediğim müziği kulaklık olmadan dinleyebiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bacey

ihtiyaç, özgürlük ve maalesef prestij...

• 1 hafta arabayla takıl 1 hafta arabasız takıl farkı anla derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

1-Araba sürmek benim için çok büyük bir keyif.Abartmadan söylüyorum,eğer uyku ve tuvalet sorunu olmasa,Türkiye'nin bir ucundan diğerine durmadan giderim,belki durmadan dönebilirim de :)

2-Otobüs-dolmuş beklemek,ayakta gitmek çok zor.Arabaya alışınca daha da zor geliyor.

3-Otomobilin içinde,yanımda başkası varsa rahatça konuşabiliyorum,istediğim müziği kulaklık olmadan dinleyebiliyorum.

Aynen katılıyorum
  • 1- Hastalık,
    2- Cenaze,
    3- Çoluğu, çocuğu üşütmeden / yakmadan seyehat ettirmek.

Bunları yazarken çok düşündüm, taksi belki çözüm olabilir ama hastalığın saati yok. Dolmuş kalmadığında aradığım taksicin cevabı "başım ağrıyor, ben de hastayım gelemem".

Olsa bir dert, olmasa bir dert olan dört teker bir icat.

Allah olmayanlara da versin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.