Şimdi Ara

Araç Alıcam Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 20.000-25.000 arası bir bütçem var. Araştırıyorum ve şuan Skoda Octavia düşünüyorum. Çünkü bu bütçeye özellik ve tip bakımından en iyi seçim diye düşünüyorum. Sizlerde fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim. Bu arada araç 100 beygir aşağısı olmaması beni memnun eder.
    *Son olarak bu skodaların yedek parça durumu ve fiyatı nasıldır?
    İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.



  • Saol kardeş bi bakicam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhittin kardesim (adini profilinizden baktim ) oktavialar cok rahat ve masrafsiz araclardir. Butceniz 2003-2004 A4 kasalara yetiyor maalesef. A5 kasa bulabilseniz tadindan yenmez ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tavsiye için saol ama yedek parçası pahalı mıdır audi araçların?
  • Ben 24e 2006 elantra aldım.Piyasada pek yok ama bir tanıdıkta varsa deneyin derim.2. eli azdır ama o paraya 2005 üstü 130k kmde araba almak bence çok iyi oluyor.Tarif etmem gerekirse araç accent=clio ise elantra=megane diyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: general263

    Ben 24e 2006 elantra aldım.Piyasada pek yok ama bir tanıdıkta varsa deneyin derim.2. eli azdır ama o paraya 2005 üstü 130k kmde araba almak bence çok iyi oluyor.Tarif etmem gerekirse araç accent=clio ise elantra=megane diyebilirim.

    Evet kardeşim elentralarda iyi araba, dediğin gibi 2.eli pek yok km 150k geçmeyecek bi araba bakıyorum inş bulurum. Oktavia gibi araç özellikleri iyi gibi bi bakim onada
  • Yedek parcasi korkutmasin, toyotadan hondadan uygundur. Yerli araclarla kiyaslarsaniz yanilgiya dusersiniz ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bi tamirci arkadaşım bana Fiat Albea veya Linea tavsiye etti. Şu Albealara bi baktım az km iyi fiyata temiz araçlar var. Nasıl alınmalı mı?
    Birde birçok modelleri var 1.3 Multijet bakıyorum. En sağlam pakette Dynamic galiba. Siz ne dersiniz?
  • 100 beygir olunca ne oluyor?
  • Albea benim ev sahibinin kardeşinde var.Rahatlık olarak pek tavsiye etmiyor.Az para vereyim model yılı olarak gözümü doyursun diyorsan olur.Linea iyidir.İkinci eli kuvvetlidir.Ondaki sıkıntı işe şirket aracı ve kiralık araç olarak kullanılanları çoktur.Onlardan birine denk gelmemeye bakmak lazım(Yürüyen alt takımı çok masraf çıkarabiliyor).Malum millet başka arabayı kendi arabasını kullandığı gibi kullanmaz.Bir de dizel araçlardaki detaylara ayrıca dikkat etmek lazım.(Motorun ve turbosunun durumu gibi)

    100 beygir olunca araç yüklüyken yokuşta bayılmıyorsun yada daha az bayılıyorsun demek oluyor.Ayrıca hızlanıp beşinci vitese geçmen daha çabuk oluyor demek.Bunlar da tabi yakıt ekonomisi demek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general263 -- 19 Ağustos 2015; 22:05:19 >
  • Kardes linea ve albea yakit ekonomisi olarak oldukca vasarilar ancak yol tutuz guvenlik ve konfor zaaflari var. Ornegin 2010 model bi linea veya albea 2004,2005 model bi c segmentinin guvenlik ,konfor ve donanimini sunamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat Stilo alfa Romeo 147 nissan almera Hyundai elentra 2003-2006 arası rahat bulursun Skoda biraz eski olur o bütçeye gore.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.