Şimdi Ara

arac alacagım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • max 60 binliraya sıfır bir arac almak istiyorum.skoda oktavya 1.2 tsı optimum var rapid 1.6 tdı var.birde şunu sorayım bu fonk direk siyon cruz kont. sis farı gibi şeyler sonradan ekleniyor mu maliyeti ne kadar olur.
    sizin de olabilecek marka tavsiyelerinizi beklerim
    bekledikleri geniş ferah bi arac yokuşlarda yuklu iken bayılmayacak performanslı bi araç .1.2 motor oktavia ya yeter mi kullanan varsa tavsiye ve yorumlarını beklerim teşekkürler

• Skoda cok değer kaybeder bence. Golf dusunebılırsın. Yakıt onemlıyse ıkıncı el km az dızel araçlara yonelmenı tavsıye ederım. sonradan taktırılan donanımlar masraflı olur.
  • önce güvenlik 6 havayastığı ve esp te bakın ve euroncap vb sitelerden çarpışma testleri puanına... sonra da yakıt çekiş durumu vs.
    1.6 TDI rapid daha iyidir yokuşlarda ve yakıtta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün az daha bu fiyata i30 alıyordum. İsmini veremeyeceğim bir bayi i30 dizel manuel aracı 59a bıraktı. Araçta herşey var ve 5 yıl garanti var. Leon 1.6 tdi de bakılabilir. O da 60bin olması lazım fiyatının.
  • leond a düşündüm ama bagaj önemli benim için
    1.2 tsı çekiş konusunda düşündürüyor bu araçların ayrıntılı özelliklerini bulabileceğim adres varmı çekişi performansı yorumları filan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.