Araba ile kiz tavlayanlar hatta simdi evlenmisde olabilirler bu konuya hikayelerini yazabilirler mi. Nasil oldu ne yaptilar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Araba ile kiz tavlayanlar hatta simdi evlenmisde olabilirler bu konuya hikayelerini yazabilirler mi. Nasil oldu ne yaptilar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabayla bir kızın yanına gidiyorsun. Gelmek ister misiniz dolaşalım diyorsun. Araban lüks ise %70 ihtimal genetiğini bile iplemeden gelirler. Tabi bu dediğimi İstanbul, Ankara, İzmir gibi yerlerde yapman lazım. |
Araba kullanırken kızı tespit ettim,sonra gittim çarptım buna arabayla,direk kaportadan koydum ön camdan içeri aldım kızı,sonra işte hastaneye falan gittik ordan kaportacı nuriye uğradık,arabayı yapılırken orda bir çay falan içtik.Böyle gelişti işte durumlar şuan evliyiz yeni çocuğumuz oldu |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kaportacı Nuriye abla dışında şaşırtıcı bir şey yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nuriye değil nuri,orda bir imla hatası olmuş Kaportacı Nuri · Santral Garaj, 8. Can Sk. No:2, 16200 Osmangazi/Bursa https://www.google.com/maps/place/Kaportac%C4%B1+Nuri/@40.198712,29.0575411,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xf896a5db16a0340?sa=X&ved=2ahUKEwjBianj8IvyAhUyh_0HHUMBCc0Q_BIwE3oECD8QBQ |