Şimdi Ara

Arabayı sürmediğim için yemediğim laf kalmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üç dört ay önce ehliyetimi aldım.Babamla bir yere gideceğimiz zaman zorla arabayı veriyor ben zaten stresliyim, çok yoğun trafikte araba sürmek istemiyorum geçen pazar yine al sür dedi babam bende yok sürmeyeceğim şu kalabalığa bak, çok stres oluyorum dedim sonra bana saydırmaya başladı arabanın içinde sen gerçeklerden kaçıyorsun gevşek götlüsün arada saydırmaya devam etti ve yol boyu bana geçirdi lafları bıktım artık zaten araba büyük pazar trafiğinde çok stres oluyorum bazende araba sürerken mala bağlıyorum odaklanamıyorum bunları aşmam lazım şu sınav bitsin de rahatlayalım.Anlatmak istedim teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gizli gizli arabayla pratik yap. Bir gün baban yine zorla arabayı vermek isterse numaradan istemeye istemeye al arabayı. El freni 3. Vites vs vs yap. Rahat bi yerde 0 çiz. Sonra babanın yüzüne bak gülümse :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban yaya olarak dışarı çıktığında sende arabayı kaçırıp takip et. Karşıdan karşıya geçerken kornaya basıp üstüne sür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baban yanındayken burnout yap veya bir iki virajda el freni çek
  • Baban haklı

• adam haklı,stres olacaksan hiç ehliyet falan alma başkasının canını yakmamış olurusn
  • Şimdi gelecek troller ''babanı döv'' diyecekler.
    @Karıncayiyen Yiyen Adam

Kalkarken pati çekerek kalk.Bazı ışıklarda,önde araç yoksa kırmızıda geç.3ten 2ye al devri yükselt arkaya yapıştır babanı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

Baban yaya olarak dışarı çıktığında sende arabayı kaçırıp takip et. Karşıdan karşıya geçerken kornaya basıp üstüne sür

hiç beklemediğim bir anda güldüm burnumdan sümük çıkıyordu yav
  • Babanı döv.
  • Yav beyler trolllemeyin yav

• Baban haklı.
  • Benim babam hiç zorla arabayı bana vermedi aksine istediğimde bile vermiyordu anahtarı yanına alıp gidiyordu ne şanslı adamsın sevin bence.
  • Bana da ehliyet al baskısı var. Motor ehliyeti alacağım ulam karışma bana dedim sonra bir sessizlik ve ardından ışık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.