Şimdi Ara

Arabayı şirketlere satmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Güven konusunda sıkıntı yaşamamak için piyasanın biraz altına da olsa arabamızı şirketlere satmak istiyoruz.DOD'un aldığını biliyorum ama buna alternatif ne olabilir?Mesela araba Borusan'dan çıkma Borusan İkinci El'e tekrar satabilir miyiz? Mantıklı olur mu?

• Fiyat olarak olduruyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç uğraşma bence, direk siteye koy ilanı bırak isteyen arasın. Zamanında komşumuz 2 güne sattı arabayı. Ama ben beklemem gerek yok diyorsanız veya başka bir sebebiniz aciliyet veya farklı bir olay o zaman tabii satarsınız. Borusanı bilmiyorum ama, sıfır araba satan dükkanların çoğu alıyor diye biliyorum. Ama onların insiyatifine kalmış birşey, eğer araba o dükkandada satılmayacak izlenimi veriyorsa pek yanaşmazlar. Ama şöyle düşün bak, sen arabayı vereceksin o adam onun üstüne kar koyup satacak yani neden onun kârını sen almayasın ? Neden boşu boşuna emeğini çalışıp binbir zorluklara aldığın arabayı değerinden düşük veresin ki? Dediğim gibi karar senin ama sitelere koy illa alıcı çıkar. Her satıcının bir alıcısı vardır, muhakkak.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W0lkidonkisss -- 25 Kasım 2015; 0:39:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkür ederim.Arada az bir fark olursa diye düşünüyordum aslında dertsiz bir satış olacağı garanti olduğu için.Borusan'a mail attım dönüş olursa buraya da yazarım benim gibi merak edenler de bilgi almış olur.
  • sen istediğin fiyati söyle ben satayım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satabilecek zemini hazırlayıp henüz satmamayı düşünüyorum.(biraz garip oldu ama Yakında satma durumu olabilir diye yani.
  • Siteye koyup 3 kurus asagi satin ama 5 kurus asagi oldurmeyin aracinizi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konut satıp araç almak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dod gibi yerler öldürüyor geçen yıl bendeki hatasız fd6 civice 36 vermişlerdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • formül net :

Al-sat yapan yer ucuza alır. kimisi öldürür kimisi biraz düşük alır.
  • biz birkaç kere şirket araçlarını galericilere verdik bi sorun olmadı,satıştan önce para bankaya yatırılmış oluyor,sonra noterden satışını veriyorsunuz,yalnız vekalet felan vermeyin.

• fiat egea aldık.
    fiat albeayı takasa vermek istedik.
    18.500 lira verdiler.
    sahibinden.com dan 23.000 sattık arabamızı.
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun yeni arabanız, gayet iyi fiyata satmışsınız.
  • 140 bin ustune satilcak aracimiza 115 bin tl verdi Mercedes.115 ten bizim arabayi bulsunlar 5 tane alalim

• Şirket derken yamyamlari kastediyorsunuz sanirim

• DoktorPilot kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim, saolun.
    eskiyi sattık ancak yenisini henüz teslim almadık.
    20 aralıkta alacağız inşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.