Şimdi Ara

Arabayi pazara cektim 0 cektim:s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun arkadas arabasini pazara cekti bende is olsun diye cektim. arkadasin arabasi 2011 corolla onu 10 kisi eordu benim stili kimse sormadi huleyim mi aglayimmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen bugun öğlen rami otopazarındaydım , alıcı sıfır hep satıcı kalabalığı wardı.Millet piknikte denize
  • Bence araba pazarları gereksiz diyebilirim çünkü temiz araba abartısız fiyatı olan araba internet ya da elden hemen satılıyor bugüne kadar 6 araba değiştirdik ne araba pazarından aldık ne de sattık bazen geziyorum araba pazarını 500 araba varsa 400 tanesi ya şahin ya da broadway her hafta aynı araçlar geliyor 500 arabadan 10 tanesi satılmaz belki

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Bugun arkadas arabasini pazara cekti bende is olsun diye cektim. arkadasin arabasi 2011 corolla onu 10 kisi eordu benim stili kimse sormadi huleyim mi aglayimmi

stilo genelde bilenlerin alıp tercih ettiği bir araç.2011 corolladan fazlası vardır eksiği yoktur belki.ama gelde insanlara anlat bunu.
  • Bence gül.

• quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

quote:

Bugun arkadas arabasini pazara cekti bende is olsun diye cektim. arkadasin arabasi 2011 corolla onu 10 kisi eordu benim stili kimse sormadi huleyim mi aglayimmi

stilo genelde bilenlerin alıp tercih ettiği bir araç.2011 corolladan fazlası vardır eksiği yoktur belki.ama gelde insanlara anlat bunu.

aynen oyle arabaya hortlak gormus gibi bakiyorlardi zaten

• Sahibinden.com da olmasa yandın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz gençken her pazar oto pazarına gidilirdi gezmek için tıklım tıklım olurdu pazar, pazara çekilipte satılmayan araca şaşırırlardı mutlaka bir şeyi vardır ki satılmamıştır yoksa satılmamasına imkan yok gibilerinden bakılırdı olaya, piyasa o kadar canlıydı, şimdi internet araba pazarlarını bitirdi gitmeye gerek yok artık, hey gidi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Biz gençken her pazar oto pazarına gidilirdi gezmek için tıklım tıklım olurdu pazar, pazara çekilipte satılmayan araca şaşırırlardı mutlaka bir şeyi vardır ki satılmamıştır yoksa satılmamasına imkan yok gibilerinden bakılırdı olaya, piyasa o kadar canlıydı, şimdi internet araba pazarlarını bitirdi gitmeye gerek yok artık, hey gidi günler.

Katılıyorum. Çokta hoş sohbetler olurdu bi pazarlık olduğu zaman herkes arayı bulmak için yardıma koşardı, güzel günlerdi..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

quote:

aynen oyle arabaya hortlak gormus gibi bakiyorlardi zaten

seninkine hortlak görmüş gibi bakan,benimkinde direk ruhunu teslim eder valla

• senin araç ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes.eee

senin araç ne ?

Stilo

• Stilo gerçekten üretildiği döneme göre çok çok güzel bir araç. Ama ne hikmetse pek tutulmadı piyasada. Dolayısıyla 2. eli de ölü bir araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Biz gençken her pazar oto pazarına gidilirdi gezmek için tıklım tıklım olurdu pazar, pazara çekilipte satılmayan araca şaşırırlardı mutlaka bir şeyi vardır ki satılmamıştır yoksa satılmamasına imkan yok gibilerinden bakılırdı olaya, piyasa o kadar canlıydı, şimdi internet araba pazarlarını bitirdi gitmeye gerek yok artık, hey gidi günler.

sabahın erken saatinde babamla beraber kalkıp oto pazarına giderdik.O kalabalık araç başında edilen pazarlık el sıkışma orta yolu bulma.gerçekten güzel günlerdi. Seyyar köfteciler,simitçiler falan hey yavrum hey şimdi 2 tıkla bakılıyor
  • oto pazarları öyle .. Ne tıkırtı vaaar ne sıkırtı
  • Oto pazarlarımı aman allah korusun dandik doğan şahine 10 bin veripde benim 2001 tertemiz astrama 13bini çok gören şahsiyetlerle doluydu

Bende bi gece ilan yapıştırdım sabaha bir öğretmen bayana sattım :D :D Halende kullanıyor orjinal halinde .d
  • araba pazarları bitti yani...
    yazık ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.