Şimdi Ara

Arabayı ödünç vermek (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
2
Favori
13.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UçKutusundakiDelik

arabaya iyi bak onu gelin arabası yapıcaz diyor.

Sadece şu kısım bile arabayı vermemek için bir sebeptir.
    O tip cümleler kuran insanlardan mümkün olduğunca uzak durun.
    Bir kere yüz buldumu her fırsatta bir şey isterler.Yarın bigün kızlara hava atmak için bile senin arabanı isteyebilir.Kendi arabasını size vermemiş zaten tipe bak.Büyük ihtimal kıro,keko kırması bir hanzodur.

Sizinde arabanızı vermeye niyetiniz yokmuş,eğer verirseniz içiniz rahat olmaz sizi anlıyorum.
    Bu yüzden arabayı vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim Ozaman Kütahyalı -- 1 Ağustos 2014; 15:15:24 >
  • bizde gelin arabası olacak arabayı araba sahibi kullanır sen kullan aracı olmaz mı
  • Araba namustur ödünç verilmez.
  • Aracın başında olmayacaksan verme,damadın kardeşi abisi kankası arabanın etrafında olacak binecekler kurcalayacaklar.Doluşacaklar içine tamponu sürte sürte gider artık araç.Kimse o anda arabayı düşünmez telaşdan kargaşadan.Benim arabamda eylül başında düğün arabası olacak yakın akrabam için ve aracı ben kullanacam yoksa bende kabul etmezdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçKutusundakiDelik kullanıcısına yanıt
    Üstadım aynı benim kafadansın birisinden birşey almaktanda nefret ederim bir şeyi vermektende hele ki karşımdaki insan böyle rahat tavırlı biriyse..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

quote:

Aracı bi aile dostumuz gelin arabası için kullanalım dediler sesimizi çıkarmadık. Geçen gün yolda adamın oğlunu gördüm arabaya iyi bak onu gelin arabası yapıcaz diyor. Ben kesin birşey demeden bunlar başlamış gelin arabamız hazır diye millete yaymışlar. Ben aracı kesinlikle vermek istemiyorum. Arabayı alıcaklar süsletecekler, gelini alacak konvoy yapacak. Hiç sevmediğim birşey konvoy. Biri bi fren yapsa hepsi gider araçların. Hadi onu geçtim diyelim. Arabayı sürecek olan adamın şahini var bunu sürebilmesi biraz zorlayacak. Geçen hafta anneme araba bozuldu dedirttim. Ne yapmamı önerirsiniz? Bu zamana kadar kimseden araba istemedim gerektiği yerde gittim kiraladım, istenmesini de sevmiyorum...

Edit: Biz nasıl geleceğiz dediğimizde bişi olmaz gelirsiniz dediler. Adam kendi arabasını da vermiyor bize. İnanın nefret etmeye başladım bu adamdan

kesinlikle verme aracı boş ver. emanet malın canı burnunda olur derler. Versin parasını kiralasın bir sürü oto kiralama servisi var.

Bir ara bu Rent a Car işiyle uğraştı babam. Bunu biliyorlar. Deseler ki şu model araba istiyoruz yarı fiyatına şimdi gönderebilirim kapılarına.

aynen ne olacak ki sanki her gün düğün yaptırıyor versin 200-300 günlük neyse artık boş ver en iyisini yapmışsın . En mütevazi şekilde reddetmişsin

not:bide böyle emrivaki yapanlar yokmu ayrı bir ayar oluyorum

• kaskosu yok de geç
  • kesinlikle şahin kullanan adama verilmez o araba amcamdada var aynısı ne demek istediğini çok iyi anlıyorum git şoförü sen ol.
  • benim değil mi vermiycem de çalacak halleri yok ya..kes onlarla ilişkiyi
  • Arkadaşlar fikrimi savunanlara teşekkür ediyorum. Bazıları tutmuş altı üstü bir araba, zaten 1 gün vereceksin diyor. Madem altı üstü bir araba niye istiyorsun? Sen de yok mu? Arabaya önem vermiyorsan isteme.

Araç verilmeyip düğüne şirket aracıyla gidilecektir. Kesinleşti
  • Düğün yapıyorsa kiralasın bir araba. Sen istersen zaten verirsin de arabayı madem istemiyorsun kimsenin zorla alma hakkı yok. Vermiyorum de o kadar basit.
    Edit: Sonuçlanmış olay, mesajı yazdıktan sonra gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lubnatsimehc -- 1 Ağustos 2014; 14:23:15 >
  • şahinin varsa evlenince şahini düğün arabası yapıcaksın arkadaş ne öyle samimiyetsizlik madem iyi bir düğün arabası istiyorsun çalış kazan.parası olmayan evlenmesinde çocukta yapmasın bencil herifler.
  • darkcald kullanıcısına yanıt
    Polo biraz küçük olur ya Tiguan daha iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Folone

şahinin varsa evlenince şahini düğün arabası yapıcaksın arkadaş ne öyle samimiyetsizlik madem iyi bir düğün arabası istiyorsun çalış kazan.parası olmayan evlenmesinde çocukta yapmasın bencil herifler.

Aynen katılıyorum. Kendi araban neyse onla bi anı kalır aracında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

Yalnız herkes şunu unutuyor. Araba denen şeye tapar gibi sevmeye gerek yok. Sonuçta adı üstünde bir araç bu amaç değil. Bugün birine yardım edersin bir dost Kazanırsınız. Dostluklar para ile değil fedakarlıkta kazanılır.
    Adam bana gelin arabası için kendi aracını verdi. S400 bluehybrid Mercedes 2010 model sene 2010. Herkes forumdaki açlar gibi değil çok şükür. Adamın bir arabası olmuş tutmuş koparmış tekerini.

Vermiyorsan verme. O kadar erkeksen git söyle vermek istemiyorum diye. forum köşelerinde ağlamayın.

Bir insan malına bu kadar bağlı ise onun asla gerçek arkadaşı olamaz. Anında satar malıma bir şey olmasın diye.

İnsanın gönlü zengin olacak gönlü...

Edit. Yüzsüzler ve emanete ihanet edenler hariç.

Siz "gerçek arkadaşlığı" malla mülkle bağdaştırıyorsanız, işte asıl o gerçek arkadaşlık değildir benim gözümde.

(Ki arkadaş bir komşusundan bahsediyor, yakın bir arkadaşından değil...)

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Yalnız herkes şunu unutuyor. Araba denen şeye tapar gibi sevmeye gerek yok. Sonuçta adı üstünde bir araç bu amaç değil. Bugün birine yardım edersin bir dost Kazanırsınız. Dostluklar para ile değil fedakarlıkta kazanılır.
    Adam bana gelin arabası için kendi aracını verdi. S400 bluehybrid Mercedes 2010 model sene 2010. Herkes forumdaki açlar gibi değil çok şükür. Adamın bir arabası olmuş tutmuş koparmış tekerini.

Vermiyorsan verme. O kadar erkeksen git söyle vermek istemiyorum diye. forum köşelerinde ağlamayın.

Bir insan malına bu kadar bağlı ise onun asla gerçek arkadaşı olamaz. Anında satar malıma bir şey olmasın diye.

Siz "gerçek arkadaşlığı" malla mülkle bağdaştırıyorsanız, işte asıl o gerçek arkadaşlık değildir benim gözümde.

Yav komşu falan değil o ayrı olay. Herkes komşu diyor. O olay ayrı arkadaşım

• başkasından araba alıp düğün günü arabayı çarpıp hastanelik olan damat biliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Pardon. Ben eksik anladım o halde.

Ama ilk cümlemin yine de arkasındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

başkasından araba alıp düğün günü arabayı çarpıp hastanelik olan damat biliyorum.

Gelin arabasını taşlayıp şoförü panik yaptırıp takla attıran biliyorm. Herkes biliyor. Ama nasıl cesaret edip istiyorlar....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pardon. Ben eksik anladım o halde.

Ama ilk cümlemin yine de arkasındayım.

Arkadaşlık başka, alışveriş başka... Açık açık söylüyorum; SOFÖRLÜĞÜNE GÜVENMİYORUM. Alıcak vurucak dostlukta bozulacak. Zarar verip dostluk bozulacağına baştan bitirelim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.