Şimdi Ara

Arabayi kacirdik (polis çevirdi yardim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaslar 17-16 ehliyetimiz yok babamdan gizli arkadaslar ile arabayi kacirdik sürmeyi biliyoruz fakat araba istop edip duruyor motor ısınmamıstı heralde.yan sokaga girdik tam gidicez araba stop etti polis geldi numarasını istedi ailemin yalvar yakar kurtulduk adamlara kola felan aldık 20 dakika boyunca dil döktük söylemedigim yalan kalmadı adam cezayı yazmadı tecrübeli arkadaslar nası yakalanmıyor ve birdaha çevrilirsek ceza yermiyi çeviren normal polisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrOetker -- 25 Eylül 2014; 21:21:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ceza mutlaka yazar,yazmamasi imkansiz
  • Sadece kola verdiğinize emin misiniz?

• Sürekli istop ettiğine göre kesin sürmeyi biliyosunuzdur(!) birine bişey yapmadan önce bırakın arabayı

• Polis araç kameraları devriye sonunda tutanakla teslim edilir. büyük ihtimal ile csb Ehliyetsiz araç sürmek trafik kusuru değil. SUÇTUR.

İlgili birimlere sizin gibi sorumsuz kişileri sonuna kadar bildireceğim

http://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx
  • birini vurup öldürün de sonra göreyim nasıl sokağa driftle giriyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sigmund Freud

Polis araç kameraları devriye sonunda tutanakla teslim edilir. büyük ihtimal ile csb Ehliyetsiz araç sürmek trafik kusuru değil. SUÇTUR.

len çocuklar iki eğlenmiş nolcak be

edit: wowow şimdi okudum drift ne ihbar etmenizi destekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICreativee -- 25 Eylül 2014; 21:10:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi kola

• quote:

Orijinalden alıntı: Claudio Marchisio

Sadece kola verdiğinize emin misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Claudio Marchisio

Sadece kola verdiğinize emin misiniz?

Haykirdim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ICreativee

quote:

Polis araç kameraları devriye sonunda tutanakla teslim edilir. büyük ihtimal ile csb Ehliyetsiz araç sürmek trafik kusuru değil. SUÇTUR.

Öğrenecekse boş arazi,köy yolları ne güne duruyor hocam şehrin içinde yanında bilen olmadan kuralları zaten çiğniyor üstüne trafiği tehlikeye sokacak haller yapıyorlar ben yine onların iyiliği için söylüyorum 2500 TL ceza yemeyi kimse istemez. kaza yapsalar yaya ölse Kasıtlı Cinayetten Yargılanacaklarını bilmiyorlar galiba ehliyeti olmadıkları için

• Otomobil genelde olsaydın şimdiye ölmüştün arabayı kaçırman yanlış birşey fakat drift yapmaya çalışman çok daha yanlıpolisin yerinde olsam arabayı kaçırdınız diye değil drift yapmaya çalıştığınız için gerekli işlemleri yapardım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ICreativee

quote:

Öğrenecekse boş arazi,köy yolları ne güne duruyor hocam şehrin içinde yanında bilen olmadan kuralları zaten çiğniyor üstüne trafiği tehlikeye sokacak haller yapıyorlar ben yine onların iyiliği için söylüyorum 2500 TL ceza yemeyi kimse istemez. kaza yapsalar yaya ölse Kasıtlı Cinayetten Yargılanacaklarını bilmiyorlar galiba ehliyeti olmadıkları için

okumadan yazdım, ihbarınızı sonuna kadar destekliyorum drift yaparken karşı kaldırımda ki küçük bır kıza çarpabilirler

• quote:

Teşekürler ilginiz icin

• Yav he he

• Gençler ehliyetsiz araba kullanmayın size şaka gibi geliyor ama genç yaşınızda altından kalkamıyacağınız işler açabilirsiniz başınıza. Her şey 2 sn lik dikkatsizliğe bakar vurusunuz birine hayatınız kayar sonra uğraş dur. O bile olmazsa en ufak bi kazada haklı duurmdayken haksız duruma düşersiniz. Bunu 4 yıl düzenli ehliyetsiz araba kullanan birisi olarak söylüyorum. Benim başıma bişey gelmemesi sizin başınızada gelmeyeceği anlamına gelmez.
  • adam arabayı stop ettiriyo sonra motorda bahane arıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.