Şimdi Ara

Arabayı garajdan 1 saat sonra çıkarabildik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 saattir garajın önünde oturuyorduk.Daha yeni geldi hayvan herif.Polisi aradik çekici yokmus.Adam gelir gelmez tokatı koydu babam,tamponuna tekme atti sinirden.Aşşagidaki komsu havaalanına yetişicekti,kaldırımdan çıkardı arabasını.Çıkarırken kapısını sürttü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah millete akıl ,bizlerede sabır versin
  • Doktor bu ne?
  • Olay nedir
  • Gerçekden artık çok kendini ve çizmeyi aşanlar var hiç düşünme denen birşey yok ya buraya arabayı bıraktım ama buradaki insan çıkmak isterse ya acil birşey olursa nasıl çıkar?Bencillik diycem bencillik için fazla ağır bir durum hayvanlık diycem daha akıllı hayvanlar var.
  •  Arabayı garajdan 1 saat sonra çıkarabildik
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Gerçekden artık çok kendini ve çizmeyi aşanlar var hiç düşünme denen birşey yok ya buraya arabayı bıraktım ama buradaki insan çıkmak isterse ya acil birşey olursa nasıl çıkar?Bencillik diycem bencillik için fazla ağır bir durum hayvanlık diycem daha akıllı hayvanlar var.

Apartmanin yaninda cafe var adam ordan cikti.Adam dedigimde 19-20 bilemedin 21 yaşlarında biri.Ya hasta olsaydi ? Ne oldu arabayi cikaramadi hastaneye yetisemedi.
    Adam demeye bin şahit ister.Hayvan herif

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayvanın arabası
    http://img23.imageshack.us/i/imageuxf.jpg/

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Olay nedir

Otopark vakası

• kalabalıksınız madem hocam 4 bacak yapıp atardınız arabayı
  • İyi hoş

Babanın tokat atması yanlış iyi karşılık vermemiş

• 900 kg arabayı alıp atamadınız mı bir tarafa?
  • polisin gelip ceza yazması gerekmiyor mu?
    synı olay bizim de başımıza geldi. trafik gelip anons etti, adam gelince de ceza yazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

kalabalıksınız madem hocam 4 bacak yapıp atardınız arabayı

Yok hocam nerde bizde öyle güç

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

İyi hoş

bence iyi yapmış babası.

bende bi kere bornova da bi yerde 1.5 saat beklemiştim, normal düz bir sekilde park ettiğim halde önüme yanlamasına araba koymuşlardı. polis çağırmıştım ceza yazmışlardı ama bir türlü çekici getirtemedim çekici yok vs. dediler hep.

geldiklerinde karşımda 4 tane izbandut gibi adam görmesem, tek kişi olsa bende dalmayı düşünüyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 15 Ağustos 2012; 23:14:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

İyi hoş

Elbette yanlış.Ama görevli,yan komşu ve ben vardık.Tokattan sonra özür dileyerek gitti.

• Ben de az önce balkonda çay içiyorum.Adam kaldırım kenarından arabayı çıkarcak,10 metre arkasında ve tam yanında iki araba var.

Az geri çıkıp bir kaç manevrayla yandaki arabanın hizasına gelip geri geri çıkması lazım.

Sabit hızla kalktı geri geri hiç duraksamadan 10 metre arkadaki Civic'e geçirdi.Civic'in ön tampondan çatırt sesi geldi,araba yaklaşık 1 karış geriye kaydı.

Çarpan insan evladı da göz ucuyla baktı bastı gitti sonra.

Kısacası,şeref artık kıymetli bir şey.Ender bulunuyor insanlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

Ben de az önce balkonda çay içiyorum.Adam kaldırım kenarından arabayı çıkarcak,10 metre arkasında ve tam yanında iki araba var.

Az geri çıkıp bir kaç manevrayla yandaki arabanın hizasına gelip geri geri çıkması lazım.

Sabit hızla kalktı geri geri hiç duraksamadan 10 metre arkadaki Civic'e geçirdi.Civic'in ön tampondan çatırt sesi geldi,araba yaklaşık 1 karış geriye kaydı.

Çarpan insan evladı da göz ucuyla baktı bastı gitti sonra.

Kısacası,şeref artık kıymetli bir şey.Ender bulunuyor insanlarda.

Çok haklısınız hocam.Şeref dediğimiz şey kolay kolay bulunmuyor artık.

• bazen bizde aynı dertten muzdarip oluyoruz garajın kapısında kocaman park etmeyiniz yazmasına ragmen gelip arabayı bırakanlar oluyor.Gercekten yer bulamadıgı icin arabayı bırakmak zorunda olanlar on cama telefonunu bırakıyor geldigimde arıyorum rica ediyorum efendi gibi 4-5 dk bekliyorum adam geliyor yol veriyor garaja arabayı sokuyorum tekrarda garajın onune bırakmasına izin veriyorum.Bi keresinde arkadasın biri garajın onune bırakmıs arabayı gitmiş mecbur park ettim benim arabayı dısarıya garaj kapısının sag ve sol tarafında bulunan beton ciceklikleri 2şer kişi yuklendik tamponlara sıfır sekilde bıraktık yarım saat sonra camdan baktıgımda abi tek basına arabanın basında kara kara dusunuyordu sonra o arabayı ordan nasıl cıkarttı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiki

bazen bizde aynı dertten muzdarip oluyoruz garajın kapısında kocaman park etmeyiniz yazmasına ragmen gelip arabayı bırakanlar oluyor.Gercekten yer bulamadıgı icin arabayı bırakmak zorunda olanlar on cama telefonunu bırakıyor geldigimde arıyorum rica ediyorum efendi gibi 4-5 dk bekliyorum adam geliyor yol veriyor garaja arabayı sokuyorum tekrarda garajın onune bırakmasına izin veriyorum.Bi keresinde arkadasın biri garajın onune bırakmıs arabayı gitmiş mecbur park ettim benim arabayı dısarıya garaj kapısının sag ve sol tarafında bulunan beton ciceklikleri 2şer kişi yuklendik tamponlara sıfır sekilde bıraktık yarım saat sonra camdan baktıgımda abi tek basına arabanın basında kara kara dusunuyordu sonra o arabayı ordan nasıl cıkarttı bilmiyorum.

Çok iyi yapmışsınız.Siz çiçekle,biz tokatla haddini bildirdik.Çünkü tam 1 saat bekledik,belkide dahada fazla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.