Şimdi Ara

arabaya tesco yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ailem bir iki hafta içinde araba almayı planlıyor.aldığımız arabaya tesisat koymayı düşünüyorum.sizden yardım bekliyorum.arkadaşlar bu araba tesisatı ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum.evde vardı ama ikiside aynı şey değil.şimdilik evdeki wooferlarımı atim diyorum zaman zaman kolonları yenilerim diyorum.bana nsl amfi nsl woofer önerirsiniz ve nsl yapmalıyım.yardımcı olursanız sevinirim....

• öncelikle araban ne?
    bütçen ne?
    nasıl bişi planlıyosun?
    bunları açıklaman lazım
  • şimdilik eski bi yani 94 95 model brodway veya uno almayı düşünüyoruz.dediğim gibi 1-2 hafta içinde alınıcak.evdeki wooferları koymayı düşünüyorum.1 tane 700w 30cm 2 tanede 250 w 20 cm woofer koymayı düşünüyorum daha sonra değiştirmeyi düşünüyorum.en fazla amfiye 400 ytl verebilirim.ne önerirsiniz?yani daha sonra wooferları tamamlamayı düşünüyorum dün bi tane oto amfisi sordum 170 ytl dedi 1600w osowa markalı.digital göstergesi falan vardı.sizler ne önerirsiniz?
  • ewde kullandıgın subları bırazdaha acarmısın markaları,omajları vs. bılgılerı yaz.oncelıkle onlar arabada ne kadar ısıne yarar ona bı bakalım.

az bır butçeyle ben senın yerınde olsam once gıder arabanın on ve arka kapıları ıcın dandık 4 adet kolon alırdım.(kolon yerlerıne gore 13-16cm) sonra bunlara 22uf 16V kondansator gırıp amfi çıkışına verırdım.(tabıı kolonlar oyle cok dandık olmuyacak ve gaini cok kontrollu verıceksın)Bu arada teybın ne bılmıyorum eger cıkısı guclu mesela yenı nesıl 50*4 mosfet cıkıslı pıoneer gıbı bıseyse bunları teybede verebılırsın.Bu kolonlar on ses ımajını guclendırmek amacıyla sana lazım.
    şimdi kapı kolonlarına 150ytl verdıgını farzedelım kaldı 250ytl paran,bununlada osowa hakkında bır bılgım yok ama 4ch bı harward falan alabılirsin. 4ch amfiye bırcok sekılde baglantı yapman mumkun sen woofer ozellıklerını yazınca bızler sana yardımcı olmaya calısırız. ama ewdekı subların 8 ohm sa arabada fazla bır perf bekleme hele kucuk amfılerle..

Saygılar...

• 30 cm carisma marka ya o kadarda şanlı bişe deil yani dandik kolonlar.4 ohm 700w yazıyor üzerinde.

bir tane osowa 500 w 20 cm woofer 4 ohm

2 tanede 4 ohm 20 cm 250w woofer var.

biraz daha açıklayıcı yazarsanız sevinirim.araba tesisatı hakkında hiç bir bilgim yok.valla ne yalan söylim evdeki amfiye bağladığım gibi direk bağlıyacağımı zannettim.anlaşılan biraz zor olucak işim.amfi seçiminde ne yapsam bilmiyorum.

araba için şahsen cdli teyp düşünmüyorum.kasetli olursa en azından bi tane kaset alıp telefonuma (se w800) direk bağlarım diyorum kasedi. ne yapıcağım bilmiyorum.şu arabayı alalım öyle yazsaydım keşke.sadece 1.2 hafta içinde alıcağız arabayı ona nsl bişey koysam düşünüyorum.
  • osawa anfi çok kaliteli bir şey değildir ama profesyonel bir sistem yapmayacaksan işini görür.Eğer 400 ytl varsa 170'e anfiyi alırsın 150-200 arası jbl gto serisi component alırsın geri kalan paraylada kablo alırsın olur biter.
  • jbl gto serısı component 150-200 arasıysa cok uygun ben pek fıyatları takıp etmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aşağıdaki linkten bakabilirsin,gto alt seri olduğu için fiyatlar bu civarda dışarda daha da ucuza bulunabilir
    http://www.otomediamarket.com/main/product_detail.asp?pro_ID=115&sub_cat_ID=51&cat_ID=22
  • bu önerdiğiniz jbl serisine söylediğim amfi gidermi amfi kaldırırmı.ayrıca kutuyu nsl yapmam gerekiyor ve bu kutuda portlu falan diyolar onlar ne oluyor açıklarmısınız yardımlarınız için tşk ederim...
  • JBL GTO-804 veya JBL GTO-1502D bu dediğim osowa amfi bunları kaldırırmı ayrıca 2 tane woofer almayı düşünüyorum.iki woofer birden kaldırırmı acaba?

aslında istediğm beğendiğim woofer JBL GT4-10 bu nsl acaba.

bana ucuz ama performansı fiyatına görede yüksek bi tesco lazım ancak zamanla iyileştiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serser! -- 20 Ağustos 2006; 11:43:17 >
  • Bahsettiğin osawa anfi 2sini değil 1ini bile kaldırmaz o anfinin çıkış gücü tahminimce 50watt'ı geçmez senin yazdığın sub.lardan 804 bile 200w rms gücüne sahip.performansı yüksek bi tesisat istiyorsan öncelikle osawayı unutacaksın gitcen daha kaliteli bir anfi alacaksın şimdilik elindeki wooferlardan birini bağlayacaksın zamanla daha iyi bir woofer alabilirsin.Bu arada portlu kutu bas sesinin daha uğultulu bir şekilde çıkmasını sağlayan sesi dışarı daha iyi verebilen kutu türüdür kutunun özelliğini dinlediğin müzik türüne göre seçmelisin,her müzikte portlu kutu iyi çalmaz frekanslar karışır.
  • osava hakkında bi kaç şey okudum zaten çabuk ısınma söz konusuymuş.şimdilik bununla idare edsemmi diyorum.kartım olsa hepsini taksitlere bölerdim ödemesi kolay olurdu aslında.en iyisi biraz beklemek.beki düşündüğüm wooferlar için hangi amfiyi önerirsiniz?
  • evet arkadaşlar çarşamba günü Allah nasip ederse 96 model bi uno alıcaz.dediğim gibi osova amfiyi alsam benim evdeki wooferları bağlasam nsl olur?daha öncedende dediğim gibi o kadar kaliteli değil wooferlar.idare amaçlı dediğim amfiyi alıp bağlasam nsl olur acaba yardımlarınızı bekliyorum.arabada bi tane pioner kasetli teyp var.modelini bilmiyorum.acaba amfiyi ona bağlasam bi sorun yaratırmı.yani bunun bi farkı varmı acaba.normalde ev amfisini telefona bile bağlayabiliyordum bunuda aynı şekil teyp farkedermi amfide?

bunlarıda ekliyim evdeki dediklerim bunlar işte bunlara nsl bi amfi önerirsiniz arkadaşlar.rms lerini bilmiyorum.ama her çıkış rms si 50w olan bir ev amfim vardı ona dayanamıyordu wooferlar.bunu göz önünde bulundurarak nsl bi amfi önerirsiniz şimdilik....

arabaya tesco yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serser! -- 22 Ağustos 2006; 1:03:45 >

• Arkadaşım hayırlı olsun araban şimdiden,eğer o osawa anfiyi almaya niyetliysen unutmaki o anfiyi sadece senin elindeki wooferlarla birlikte kullanabilirsin ilerde daha güçlü bir subwoofer aldığında osawa anfi hiçbir işe yaramaz tekrar anfi almak için ayrıca bir masrafa girersin,bana sorarsan hiç bulaşma osawaya falan biraz daha para biriktir daha düzgün bir anfi al,teybe gelince eğer teybin arkasında anfi çıkışı varsa direk anfiden teybe bağlarsın yoksa da bir çevirici takar halledersin.
  • saol arkadaşım ama benim temiz bi tesisat almam bi seneyi bulur geçici bişey almak istiyorum.yoksa duramam ot gibi kullanamam arabayı.daha sonra belki çıkarırım elimden amfiyi.şimdilik o amfi bu wooferlara uyarmı acaba.

***bunlarıda ekliyim evdeki dediklerim bunlar işte bunlara nsl bi amfi önerirsiniz arkadaşlar.rms lerini bilmiyorum.ama her çıkış rms si 50w olan bir ev amfim vardı ona dayanamıyordu wooferlar.bunu göz önünde bulundurarak nsl bi amfi önerirsiniz şimdilik....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serser! -- 22 Ağustos 2006; 1:04:18 >
  • hepsini bağlayacağım diyorsan biraz zor en fazla ikisini bağlamalısın daha sağlıklı çalışması için, osawa yerine aynı fiyatlara jameson anfilere de bakabilisin biraz daha iyidir,bu arada o kabinin yüksekliği kaç cm bagajada sığmayabilir kabin göründüğü kadar büyükse.
  • yok yok o kabin ev için araba için ayrı bişey yaptıracağım.ayrıca ortadaki wooferı koymuyacağım.alıcı var ona.sadece alttaki 2sini koyucam ve en üsttekini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serser! -- 22 Ağustos 2006; 1:59:47 >
  • o zaman sadece üsttekini kabin yaptırıp bagaja koyarsın alttakileride arka cam önüne mdf kestirip koyabilirsin alacağın 4 kanal bir anfinin 2 çıkışına 20 cm.likleri diğer çıkışları köprü yapıp 30 cm.lik wooferı bağlarsın,en iyi böyle olur.
  • jameson amfi fiyatlarını öğrenebileceğim biyer varmı acaba?ve sence kaç wattlık amfi almalıyım?

bende zaten en alttakileri dediğin gibi yapmayı düşünüyordum.30 cm lik olanı sadece koyarım bagaja böylece daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serser! -- 22 Ağustos 2006; 2:02:03 >
  • böyle bilgili arkadaşları bulmuşken ben de bişeler sorayım..bende arabaya set yaptırmak istiyorum am abu işten hiç anlamıyorum..bitane cd-mp3 calar alacam(muhtemelen pioneer olacak)+bagaja subwoofer(750-1000w lik bişey cok abartılı değil)+tabi bi tanede amfi..arabamda 2 tane kenwood hoparlör var sonradan taktıgım 240w lik,bide arabanın orjinal hoparlörleri-dandik 4tane hoparlör--..çok aşırıya kaçmadan ama yine de ses açtıgım zaman kuvvetli bi bas sesi gelecek şekilde bi sistem bana ortalama kaça malolur arkadaşlar yardım ederseniz cok sevinirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.