Sonuçta a noktasından b noktasına götüren bir makina Arabaya 300-400-500 bin lira vermek mantik li mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabaya çok para vermek mantıklı mı

-
-
A noktasından B noktasına ne kadar eşya götüreceği de etkili oluyor. Ben Kamp meragi yüzünden araç büyütmek zorunda kalıp Caravelle aldim.
Bir diger etken uzun yol. Bence A segment araç ile c veya d segment arasındaki farkı o zaman anlıyorsunuz. Bunun disinda
Şehiricinde pek farketmez bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paran varsa Şahin yeter der misin? Neden daha rahat daha konforlu daha güvenli bir arabaya binmesin insan?
Ticaret yapıp parasını değerlendiren için bişey diyemem, helal olsun derim ancak. Ama yok faize yatır yok ikinci ev al demek bana doğru gelmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konu sahibi konuyu açar ve ortadan kaybolur tanımayanlar ciddiye alıp cevap yazar konu sahibi o zaman miras kalan egeayi satıp murat 124 alsın maksat a noktasından b noktasına gitmek ise
Az paraya araba mı kaldı
Orta direğe max 350.000 yeterli
-
Aynenquote:
Orijinalden alıntı: Canbey96
Bu konu sahibi konuyu açar ve ortadan kaybolur tanımayanlar ciddiye alıp cevap yazar konu sahibi o zaman miras kalan egeayi satıp murat 124 alsın maksat a noktasından b noktasına gitmek ise
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde Avrupa da yürütme maliyeti düşük, a noktasından b ye götüren araçlar çoğunluğu oluşturuyor. Geçende İtalya sokaklarına baktım Fiat 500 falan var geneli hb ufak arabalardan oluşuyor halbuki isteseler rahat şekilde üst segment araçlar da çekebilirler altlarına ama işte orada araba bizim ülkemizdeki gibi statü belirleyici bir şey olmadığı için ve istedikleri an iyi, üst segment araçlara sahip olabilecekleri için bir esprisi kalmıyor. Haliyle millet de yürütme maliyeti en düşük, ihtiyaçlarını karşılayan şehir arabaları tercih ediyorlar.
Bu dediğin olay alım gücü yüksek ülkelerde işleyen bir durum
Bizim ülkemizde ya yayasın ya da lüks araç çekiceksin altına aksi halde tenekeye biniyor diye dalga geceler :d
klasik fakir avuntusu. paran olursa o para çok olmuyor zaten . paran olsa volvo almaz mısın ? mersedes g klas almaz mısın ?
bu tip a noktasından b noktasına götürme bıdı bıdı laflarına psikolojide mantığa bürünme diyorlar .
-
quote:
Orijinalden alıntı: trak76klasik fakir avuntusu. paran olursa o para çok olmuyor zaten . paran olsa volvo almaz mısın ? mersedes g klas almaz mısın ?
bu tip a noktasından b noktasına götürme bıdı bıdı laflarına psikolojide mantığa bürünme diyorlar .
almam isterse 100 trilyonum olsun.bir arabaya 700 bin 800 bin verecek kadar saf değilim.tabiki herkesin bakış açısı farklı.neticede ferrarinde olsa bmw nde olsa istanbul trafiğinde herkesle eşit zamanda gidiyorsun gideceğin yere diğer illerde nde aşırı bir fark olacağını zannetmiyorum..köprüyü yine aynı dakikada geçiyorsun ne yapayım duran trafikde ben lüksü konforu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 26 Eylül 2021; 23:51:43 > -
Arabada kısmam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arabaya 300-400-500k verenler ne iş yapıyor?
Yani 40 ℃ havada, bir de sıkışık İstanbul trafiğinde yan yana duran klimasız 2000 model corolla ile soğutmalı masajlı koltuğa sahip olan audi eşittir diyorsun. Peki...
A dan B ye gidenler ne is yapiyor ?
Eğer herkes sizin gibi düşünse her şeyin standartı olur herkes onu kullanır tek tip tek düzen olur, her şeyde olduğu gibi a noktasından b noktasına götüren araçlarımızda da çeşitlilik var nasıl karnımızı 10 liraya da 1000 liraya da doyuruyorsak, nasıl onun evi 500 bin şunun evi 2 milyonsa, 50 bin liraya da 5 milyonada araç var.
En Beğenilen Yanıtlar

|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X