Bildirim
arabasız olmayı yedirememek

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İyi şanslar balık adam -
Arabayla mı adam olacaksın? Tiple, vücutla, giyimle, arabayla adam olunmaz. Kişilikle, karakterle adam olunur.
Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Nice elbiseler gördüm içinde insan yok! -
İnsanlar karaktere önem vermiyor kendini avutma.quote:
Orijinalden alıntı: DoubleDragon
Arabayla mı adam olacaksın? Tiple, vücutla, giyimle, arabayla adam olunmaz. Kişilikle, karakterle adam olunur.
Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Nice elbiseler gördüm içinde insan yok!
Önemli olan tek şey görüntü ve para -
sağol :Dquote:
Orijinalden alıntı: WhatIsThis
İyi şanslar balık adam -
Balik tuttuğun kano ile gezdir üstad kızları
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
lolquote:
Orijinalden alıntı: Tw Scott
Balik tuttuğun kano ile gezdir üstad kızları -
50bin tl ye almanyaya vize al, eline de bi top al sekkkkktire sekkktire git hajı -
Eskiden olsa yanlışın var derdim ama haklısın. Ne yazık ki öyle. 50 bine gidipte linea falan alayım deme. Araba diye binmem ona. Eski kasa mercedeslere bak en azından daha şekil.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cruze al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
harbi iş yapmaz mı lineaquote:
Orijinalden alıntı: FK5896
Eskiden olsa yanlışın var derdim ama haklısın. Ne yazık ki öyle. 50 bine gidipte linea falan alayım deme. Araba diye binmem ona. Eski kasa mercedeslere bak en azından daha şekil. -
cruze da linea çapında bi araç değil mi hocamquote:
Orijinalden alıntı: efendizade34
Cruze al -
Yeni şekil olsun diyorsan bence yapmaz. Ama az yaksın dersen o konuda bir şey diyemem. Benim için fiat=teneke. Kaza falan yapsan sürdüğün son araba olabilir. Konfor vs. Bekleme.
giulietta da düşünüyorum tipi güzel.. şekil yapmak içinquote:
Orijinalden alıntı: FK5896
Yeni şekil olsun diyorsan bence yapmaz. Ama az yaksın dersen o konuda bir şey diyemem. Benim için fiat=teneke. Kaza falan yapsan sürdüğün son araba olabilir. Konfor vs. Bekleme. -
Kişiliğe, karaktere önem vermeyenlere sen insan mı diyorsun?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934B
İnsanlar karaktere önem vermiyor kendini avutma.
Önemli olan tek şey görüntü ve para
Alıntıları Göster -
O araçların motoru sıkıntılı diyolar. Ama doğrusu nedir bilmem. Bu arada senin yerinde olsam sahibinden’e girip bütün araçlara bakarım. Beğendiğimi alırım.
Vücudu, tipi iyi olan adamın burada işi ne
"tip iyi"de kahkaha attım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cruze alsın da adamlığı tersten görsün demiquote:
Orijinalden alıntı: efendizade34
Cruze al
Tam bir baş belası opel motoru var üstünde, arıza üstüne arıza verir ve çok yakar.Lpg'de bile 40 kuruşun altını görmez. -
En Beğenilen Yanıtlar

Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Nice elbiseler gördüm içinde insan yok! |
Balik tuttuğun kano ile gezdir üstad kızları
|
Benzer içerikler
- her yerden engelleyen kişiye nasıl ulaşılır
- alkol sonrası kalp çarpıntısına ne iyi gelir
- esc kadın ne demek
- ne dükkanı açabilirim
- denizli"ye kar yağar mı
- prompt mühendisliği nedir
- discord açıldı mı
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X