Ondan sonra neden bu kadar kaza oluyor diyorsunuz? otobanda bile olsa 150 nin üstüne çıkmak akıllı insanın yapacağı şey mi? Bu kadar hız tutkunu iseniz pistlere girip yarışın.
M3 demeyin ya, kendimden geçiyorum burda. Almak hayaldir ama bi rastgelse de kulansam. Perfect...
quote:
Orjinalden alıntı: inferno21
ya peki en pis kazanızı anlatırmısınız
cok iyi bi nokta.ben anlatyim.bi gun arabayi garajdan cikariyodum.geri geri biraz cıktım sona bi baktim arkada bi kız benim yuzumden yoldan gecemiyor hemen hızlı cıkıyım dedim sona garajin kapisina caktim.gerci tampon falan ezildi ama olsun.cok rezil bi durumdu..
quote:
Orjinalden alıntı: m.C.k
quote:
Orjinalden alıntı: Kevin_romeo
herkes trfik canavarı olduğumu düşünecek ama önemli olan boş yolda basmak değil....şehir trafiğinde makaslarla gitmek ve plaka ezberletmektir....
2 gün sonra e.a.q.sınlar sonra şehir trafiğinde hıza karşıyım çünkü bir tek otomobiller yok trafikte yayalar bence en büyük tehlike ve korumasızlar sen bir otomobille kaza yapsan genelde maddi hasar olur ancak yayaya çarpınca ne olur??
abicim yayanın orda ne işi varya şehir içi dediysem sokak arası demedim mesela;kadıköy mecidiyeköy otoban.....anladınızmı trafik yok mu orda....
toyota avensis ile 260 km/h(daha fazla gitmedi!) ankara bolu arası...
drahte 1905 sende amma kaza yapmışsın 8 tane yaaaw dile kolay bu son canın çoookkkk iiiyi kulan bence
hepsi kaza değil !!!
quote:
Orjinalden alıntı: Kevin_romeo
herkes trfik canavarı olduğumu düşünecek ama önemli olan boş yolda basmak değil....şehir trafiğinde makaslarla gitmek ve plaka ezberletmektir....
ehliyeti ilk aldığım yıllar bende senin gibi düşünüyordum ama ufaktık tabi o zaman.büyüyünce akıl başa geliyor.en azından dışarıdan ne kadar komik gözüktüğünü anlıyorsun
150,200,250kmh herneyse..o hızda giderken yaşamla ölüm arasındaki sınırı sadece 4 lastiği tutan incecik bir milin oluşturduğunu düşünüyor musunuz?
primera 04 1600/109hp, 185 km/h ankara otobanı.
Peugeot 307 xs, hava filtresi, eksoz ve superchips...... Istanbul-Ankara otoyolu 220km/saat. Bayir asagi daha da hizlanabilir ama yapmadim....
Siena ile 170 yaptım.Aksaray-Ankara arası.
Aşırı hız ölüm getirir kimse yapmasın arkadaşlar.
202 km/s Kırşehir dalmalarında kayseri ye giderken Renault Scenic 99 Model 2.0 RXT 180 km/s Tipo S 1.4 ile Topkapı Merter arası E5 te gece 2 civarı. 260 km/s Ford Mustang 1997 Suç benim değil M3 ün Cevizlibağ Yeşilköy Havalimanı sapağı arası arkadaş havalimanı sapağından girmek zorunda kalmıştı. 255 km/s Cehvrolet Corvette 1995 model Avcılar okmeydanı sapağı aralarında TEM de
Son iki araba patronlarıma aitti.
Bunlar gençken yapılanlar. Şimdi çoluk çocuk sahibiyiz akıl kemale erdi sayılır.
Bu yüzden
140 km/s Nissan Almera Tekna 1.5 Tatilya rampası.
marifet mi şimdi hız yapmak ....
Hayır değil ama kafa geç basıyor ben 28 imde akıllandım. Şu an 32 yaşındayım maksimum hızım 140 oda rampa çıkarkendi normalde 100 ün üstüne çıkmam.
ben racing motorsiklet ile en fazla 240 gördüm. süper bi duygu.
arkadaslar göstergeler yanlış gösterir (kanunizorunluluk) 90 ile giderken hızınız aslında 85-88 km arsındadır, yüksek hızlarda ise bu fark biraz daha artar, bunu da dikkate alın bence.
Analog göstergeler de % 10 a kadar +- payı vardır dijitaller için bu oran daha azdır.
Anlamadığım adam 5000cc motor aıyo ama hız göstergesi 260 falan yani. O hızı çok zor yaparsın niye alıyon birader o aracı?