Şimdi Ara

Arabanızı Taşıtmak İster Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, üzerinde çalıştığım bir projem var.

Siz A şehrinden B şehrine giderken hangi unsurları göz önünde bulunduruyorsunuz ?
    Gittiğiniz yerde araç mı kiralıyorsunuz yoksa kendi aracınızla mı gidiyorsunuz ?
    Araç taşıtma fikri size ne derece mantıklı geliyor ?

Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeoK -- 7 Aralık 2014; 14:54:48 >

• ben helikopterle gidiyorum daha uzun mesafelerede uçak kiralıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arac tasitma derken?? Aracin icine biniyorsun araci da tirla kamyonla felan mi tasitiyorsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bin km kadar gidilecekse uçak+kiralama. taşıtma işi ancak ekstrem durumlarda olabilir.

Arabanızı Taşıtmak İster Misiniz?
  • gidilen yerde kalınacak süreye göre kiralama ya da kendi aracını seçersin... gidilecek mesafeye göre de araç taşıtma düşünülebilir :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Arac tasitma derken?? Aracin icine biniyorsun araci da tirla kamyonla felan mi tasitiyorsun :)

Hayır siz aracı teslim edip uçakla gidiyorsunuz aracınızı orada teslim alıyorsunuz
  • Teşekkür ederim fikriniz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aracınızı emanet verir misiniz?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErkekAdamınNickiUzunOlur

gidilen yerde kalınacak süreye göre kiralama ya da kendi aracını seçersin... gidilecek mesafeye göre de araç taşıtma düşünülebilir :d

Aslında merak ettiğim insanlar böyle bir hizmete talep gösterir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

quote:

gidilen yerde kalınacak süreye göre kiralama ya da kendi aracını seçersin... gidilecek mesafeye göre de araç taşıtma düşünülebilir :d

Niye oyle bir sey olsun? Akil var mantik var. Arabani senden once goturemeyecekleri asikar.havalanina nasil gideceksin? Ucaktan inince ne yapacaksin?

Ucak parasi gidis donus tasima parasi taksi paralari ohoo.

• quote:

quote:

quote:

Niye oyle bir sey olsun? Akil var mantik var. Arabani senden once goturemeyecekleri asikar.havalanina nasil gideceksin? Ucaktan inince ne yapacaksin?

Herkesin gelir düzeyi aynı değil senin ohoo dediğini belki başka biri çok rahat harcıyor olabilir. Bu zaten ekonomik birşey değil biliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herkesin gelir düzeyi aynı değil senin ohoo dediğini belki başka biri çok rahat harcıyor olabilir. Bu zaten ekonomik birşey değil biliyorum.

O zaman gidip araç kiralar arkadaşım. Kendi arabasını neden başkasına versinde bin kilometre nasıl kullanıldığını bilmeden uçağa binsin? Onu yapan adam zengindir. Zengin adam gittiği yerden araç kiralar senle uğraşmaz. Orta gelirlide arabasını sana teslim etmez. Hem de fazla fazla para ödeyerek. Yani sana ekmek çıkmaz bu işten.

• Her zaman kendi arabamla kendim surup giderim etrafi gezerek giderim hem 4 kisi gidiyorum ucak dusunursek 100 tl bilet olsa 400 tl arabayi tasiticam desem (fiyat bilmiyorum tahminen soyluyorum) 200 tl de ona versek(ki sanmam) 600 tl kahramanmarastan cikip afyon izmir antalya afsin elbistan sonra tekrar kahramanmarasa gelmek icin 450 tl yakit odedim hem yol uzerindeki yerleri gezdim hemde uzun uzun tatil yaptim ama tatilim kisa ise ucakla gider bir araba kiralarim

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    Ucuz bir hizmet değil dememe rağmen fiyattan bahsediyorsunuz şöyle örnek vermek gerekirse; gidilen yerde 2 hafta kalınacağını düşün. Burada range rover-mercedes cla kullanan biri orada günlüğü 100 liraya albeaya corsaya binmeyeceğine göre kendi aracına denk bir aracın da 2 haftalık kirası ile taşıma ücretini karşılaştırdığımızda taşıtması daha ucuza geliyor illa para yönünden bakmak gerekirse.

Ayrıca araç kullanılmayacak sigortalı olarak çekici üstünde güvenli bir şekilde gidecek adrese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_igci

Her zaman kendi arabamla kendim surup giderim etrafi gezerek giderim hem 4 kisi gidiyorum ucak dusunursek 100 tl bilet olsa 400 tl arabayi tasiticam desem (fiyat bilmiyorum tahminen soyluyorum) 200 tl de ona versek(ki sanmam) 600 tl kahramanmarastan cikip afyon izmir antalya afsin elbistan sonra tekrar kahramanmarasa gelmek icin 450 tl yakit odedim hem yol uzerindeki yerleri gezdim hemde uzun uzun tatil yaptim ama tatilim kisa ise ucakla gider bir araba kiralarim

Peki araba kiralarken neye dikkat edersiniz? fiyat olarak ucuzluk ve yakıt mı ?
  • quote:

Ucuz bir hizmet değil dememe rağmen fiyattan bahsediyorsunuz şöyle örnek vermek gerekirse; gidilen yerde 2 hafta kalınacağını düşün. Burada range rover-mercedes cla kullanan biri orada günlüğü 100 liraya albeaya corsaya binmeyeceğine göre kendi aracına denk bir aracın da 2 haftalık kirası ile taşıma ücretini karşılaştırdığımızda taşıtması daha ucuza geliyor illa para yönünden bakmak gerekirse.

Ayrıca araç kullanılmayacak sigortalı olarak çekici üstünde güvenli bir şekilde gidecek adrese.

Range rover, cls kullanan biri zaten parayı önemsemez. 100 200üne bakmaz aynı arabayı orada kiralar. Kafası rahat olur. Yine diyorum. Bu iş yaş iş. Kimse sana arabasını vermez

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Range rover, cls kullanan biri zaten parayı önemsemez. 100 200üne bakmaz aynı arabayı orada kiralar. Kafası rahat olur. Yine diyorum. Bu iş yaş iş. Kimse sana arabasını vermez

Ben gerekli olumlu dönüşleri başvurduğum yarışmadan aldım zaten yani sizin "bu iş yaş" demenizle yaptığım onca çalışmayı çöpe atamam. Sektöre ilk girmek her zaman zordur. Bu sonuçta bir hizmet herkes kullanmak zorunda değil. Sizin kullanmayacak olmanız herkesin kullanmayacak olması anlamına gelmiyor. Derseniz ki benim gelir seviyemdeki insanlar kullanmaz çünkü fiyat unsurundan ona lafım yok eyvallah.

• EfeoK kullanıcısına yanıt
    1.3 multijet linea ideal

• Yazları anadolu jetin kampanyası oluyor. Biletini onlardan alanlari belirli ücret karşılıginda arabalarını çekiciyle goturuyorlar.

Tutar mı işin aslı. Tutabilir. Zengin olsam, 1 aylık tatilimi bodrumda geçireceğim, Ferrari mi de orda kullansam hoş olur diye düşünürsem cekiciyle getirililmesini is.teyebilirim

• Anlatmak istediğim de bu zaten linea kullanıcılarına hitap etmiyorum çünkü amaç burda ekonomi değil. Genel itibariyle lüks araç sahiplerine bu hizmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Extra Terrestrial

Yazları anadolu jetin kampanyası oluyor. Biletini onlardan alanlari belirli ücret karşılıginda arabalarını çekiciyle goturuyorlar.

Tutar mı işin aslı. Tutabilir. Zengin olsam, 1 aylık tatilimi bodrumda geçireceğim, Ferrari mi de orda kullansam hoş olur diye düşünürsem cekiciyle getirililmesini is.teyebilirim

Sonunda olumlu bir cevap aldım teşekkürler

Bir araştırdım anadolu jet için pek bilgi bulamadım arayıp sormak lazım. Secure Drive diye bir hizmetleri var o da havaalanı transfer hizmeti zaten.

Düşündüğüm senaryolardan bir tanesi bu sizin dediğiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.