Şimdi Ara

Arabanın radyo çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç 3-4 gün hiç çalışmadı. Bugün çalıştırdığımda radyonun, emniyet kemeri ikaz sesinin, sağa-sola sinyal dönüş seslerinin hiçbirinin çalışmadığını farkettim. Radyo komple açılmıyo ışıklar falan hiçbişey yanmıyor.
    Motoru kapattığımda camlar açılıp kapanabiliyo.

Araç 2011 cruze

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam akü bitmiş. Benim araçta Radyo aç kapa tuşuna uzun süre basınca açılıyor bir deneyin isterseniz. Yoksa enter kod diye kod isteyebilir.

• Skandalek kullanıcısına yanıt
    Hocam akü 6 aylık daha. Motoru çalıştırdığımda tek marşla çalışıyor.

• Akü ile yani elektrikle alakalı bu yazdıklarınız. Elektrik aksaminda bir sıkıntı olduğu kesin. 3 4 gün çalışmadı diye soğuktan akü bitmiş olabilir kaçak olabilir. Radyo açma kapama tuşuna uzun süre basın bir deneyin bakalım. Kod isterse galiba torpido da yazıyor bilemedim benim civic te kod istemiyor.

• Bunları denedikten sonra son tavsiyem, akünün açıkta olan bağı eksi kutuptur büyük ihtimalle, onu 10 saniye çıkarıp tekrar takın. Tavsiye değil tercih olarak söylüyorum

Sağolun cevap için hocam. Dediklerinizi deneyim hemen şimdi. Değişiklik olmazsa haberdar ederim sizi.

• Ne yaptınız hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden corsam vardi onda basima gelmisti,radyo hicbir sekilde acilmiyordu,radyonun arka kismindaki sigortayi degistirdikten sonra duzelmisti.
    Hocam iyi akşamlar. Dediklerinizi yaptım ancak yine de düzelmedi. Elektrikçi yolu gözüktü galiba.

• _DIESEL_ kullanıcısına yanıt
    Hocam radyo çalışmadığı gibi uyarı sinyal sesleri de gelmiyo bizimkinde. Bunlar aynı yere bağlı galiba

• Hepsi aynı yere bağlı olabilir. Büyük ihtimal akü degilse sigortadandır. Bir elektirikçiye gösterin halleder muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

Hepsi aynı yere bağlı olabilir. Büyük ihtimal akü degilse sigortadandır. Bir elektirikçiye gösterin halleder muhtemelen

Hocam dediğiniz mantıklı ama radyo ve uyarı seslerini aynı sigortaya bağlamaları değişik geldi bana belki sigorta kutusunun o bölümüyle alakalı da olabilir ama kesin sigortanın oralarda bir yerde sorun var.

• Bi kaç gün bekleyeceğim artık hocam. Bazı sitelerde kendiliğinden düzeldi gibi yorumlar okudum. Elektrikçiye götürsem yarın, ıvır zıvır bi sürü alakasız masraf çıkarmasından çekiniyorum. Olmadı akü 2 yıl garantili diyodu. Aldığım yere garanti belgesiyle götürüyüm diyorum. İnci akü takılı.

• şarj dinamosuna da baktırın. aslında elektrikçiler fazla para almazlar. yolda kalsanız daha pahalıya patlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.