Şimdi Ara

arabanın anahtarını kaybettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar bugun arabanın anahtarını kaybettim aracım kango 2007 nerde düşürdügümü bilmiyorum anahtarım kumandalı anahtardı aracın yedek anahtarıda yoktur alırken böyle almıştım.. çevrede tanıdıklar vasıtasıyla bir anahtarcı çagırdık o geldi benzin kapagını söktüler ona göre bir anahtar yapıp açtılar sonrada araca bilgisayar bağlayıp immobilizer kodumu ne onu değişip yeni kumandalı anahtar yaptılar bunun karşığında zar zor 400 tlye anlaştım ... başka yapmam gerken birşey varmı arkadaşlar... aracımın normal trafik sigortası var kaskosu yoktur...

• Merhaba.
    Ben birkaç ay önce AVM' deki anahtarcıdan immobilizerli yedek anahtar için 130 TL fiyat almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagolun fakat anahtar hic yoktu :( kapıyı açtılar felan yeniden immobilizer li yaptılar zar zpr 400 e anlaştım :(
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    400 liralık ne iş yapmışta bu kadar istiyor ki ?

keşke servise gitseydiniz en azından orjinal bir anahtarınız olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 1 Kasım 2015; 0:04:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

400 liralık ne iş yapmışta bu kadar istiyor ki ?

keşke servise gitseydiniz en azından orjinal bir anahtarınız olurdu

Servis 1000 1500 arasında fiyat verıyor

• geçmiş olsun. konudan anladığım anahtarlara iyi sahip çıkmak gerekiyor servisin kafası çok güzelmiş benim biri yedek biri kumandalı iki anahtarım var. geçen sene mahalledeki anahtarcı kumandalının yedeğini yapmak için 50 lira istemişti. 400 gerçekten çok yüksek olmuş. keşke bir kaç yere fiyat sorsaydınız.
  • Geçmiş olsun yaptırdığınız fiyat çok normal çünkü karşınızdaki adamda çaresiz olduğunuzun farkında bende iki sene Evvel 2 anahtar için 500 tl vermiştim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön Plakamı Kaybettim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar serviste arabaya yedek anahtar yaptirsam orijinal olarak kac lira alirlar? Disarida kac lira alirlar? Konuyu dagittim biraz ama kusura bakmayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kaskodan yaptirdim serviste orjinal isveçten geldi kodlandi hasar kaydinda 750 tl yaziyordu kumandali sustali anahtardi markaya modele gore degisiyor

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Servise adım atsan 200 liran gidiyo arkadaş bu ne ya
  • Ulusta kral anahtar var adamlar bu iste cigir acmis yedegini gotur cektir

• Kaybettigin anahtarda araca ait plaka vd bilgisi yoksa sorun olmaz. O gun ugradin yerlere bi sor yine de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.