Şimdi Ara

Arabanın altını geçirdim :( Bir şey damlıyor [ Edit : Bir şey olmamış ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
4.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam hangi şehirdesin giresundaysan gel ben kontrol edeyim siz araçtan soğumadan gerekirse ustaya beraber gideriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el araç alınca mutlaka bir iki masraf çıkar hocam hiç şaşmaz, moralinizi bozmayın normal yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktırdınız mı merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendindenvazgeçenadam

Hocam hangi şehirdesin giresundaysan gel ben kontrol edeyim siz araçtan soğumadan gerekirse ustaya beraber gideriz
    Allah razı olsun hocam, baktırdım bugün sabah erkenden Kocaeline yolunuz düşerse beklerim bu nazik teklifiniz için teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

İkinci el araç alınca mutlaka bir iki masraf çıkar hocam hiç şaşmaz, moralinizi bozmayın normal yani.
    Aracı biraz uyguna aldık hocam 3-4 bin civarı , simdiye kadar baskı balata, bujiler, motor yağı ve şanzıman yağı değişti 2000 gitti bile, bir de geri vitese geçmiyor bazen o sorun da şanzıman indirse 5-6 da ona gider herhalde fazlasıyla çıkıyor sanırım Ama alırken baski balata ve atesleme sistemi sorunlu olduğunu biliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Divinita- -- 29 Ağustos 2020; 14:15:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Baktırdınız mı merak ettim
    Merhaba hocam, konuyu güncelliyorum cok şükür sorun yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.