Şimdi Ara

ARABAMIZI KENDİMİZ YIKAYACAĞIMIZ YER ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben beylikdüzünde oturuyorum şöyle bir yer olsa 5-6 arabalık 5 lira atsak makineye arabamızı kopuklesek durulasak içinin tozunu alsak, aynı zamanda çay kahve içebileceğimiz bir bölümü olsa insan kafasını dağıtır, hemde kafa dengi insanlarla tanışmış oluruz.

    imkanı olan forumdaşlardan böyle yerler görmek isteriz....

    benim gibi düşünen insanlar var mı çok merak ediyorum.yoksa ne uğraşcam veririm 20 lira yıkarlar bu sıcakta terlemeye değmez diyenler mi çok ?



  • Ben çok severim kendi aracımla uğraşmayı, akşamüzeri hafif müzik açarım dinlene dinlene iç dış temizlerim. Ha bazen zamanım olmuyor köşedeki Sonax benzeri bir yer var oraya veriyorum, 20 liraya hallederim. Asla fırça ve benzinlikteki makinelerde yıkamam. Eğer Anadolu yakasında böyle bir şey yapabilirsek yardımcı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kendim temizliyorum aracımı. Vaktim olduğunda Shell benzinliklerde yıkıyorum. Dediğiniz gibi bir yer olsa güzel olurdu. Hatta yıkamaya ek olarak bazı bakımlarında yapılabileceği (pasta-cila vb) uygulamalar da olabilir.
  • Valla oyle yer olsa cok guzel olur aslinda aksam goturuyosun pisligi goremiyosun gunduz sicak acik yerde araba yikanmaz zaten oyle isigi seyyar felan olan yer olsa cok gzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada öyle yerler olsa millet para verdim diye akşama kadar suyu açık bırakır, hatta evdeki halılarıda getirip orada yıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • opete gidiyorum mazot aldıktan sonra arka tarafında yıkama yeri var. Makina ücretsiz, köpüklü 3 lira önce su tutuyorlar sonra 3 liraya köpük sıkıyorlar. bi marketten banat marka otomobil fırçası aldım yumuşak kıllı ve kenarları yumuşak kauçuk kaplı. Onunla güzelce fircaliyorum. Sonra eğer musaitse hemen orda, yok arkamda araba varsa hava su istasyonunun yanına çekip camları falan siliyorum. Süpürge de var 1 tl 5 dk ama onu hiç kullanmadım.
    tabi tamamını benim kullanacağım makinalar olsa çok daha güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de shell den benzin alınca 2 liraya köpüklü yikatiyorum . Sonra çekiyorum bos yere mikro fiber bez ile siliyorum .

    Ancak bunun yerine kendimiz yıkasak kopuk atsak ve dediğiniz gibi bizim kafadan olan insanlarla oturup konuşsak muhtesem olurdu .

    Hem bilgi alışverişi hem saglam arkadaşlıklar olabilirdi. Biyle bir yeri ilk açan fena para kazanır bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARABAMIZI KENDİMİZ YIKAYACAĞIMIZ YER ?
    alternatif başlıkları alalım.
  • cevizlibag petrolofisi e-5 üzeri , umraniye total , eyup total aklıma gelenler..
  • Kapının önünde yıka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.