Şimdi Ara

🚗🚿 Arabamiyika.com Beşli Yıkama Paketi 500 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
39
Favori
69.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 79tl koltuk yıkama kampanyası için link varmı
  • sellimist S kullanıcısına yanıt
    O kampanya bitti hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    ozaman,
    iç dış+koltuk yıkamalı bir kampanya bekliyoruz
    Şöyle bir kampanya var şuan hocam
    🚗🚿 Arabamiyika.com Beşli Yıkama Paketi 500 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim

ancak benim için çok avantajlı gelmedi, 4 koltuk koltuk yıkama zaten normal piyasa fiyatı 100tl,

Not: bu arada sitenizde koltuk yıkama 114tl yazıyor ama ürün gorselinde 99tl yazıyor.
    Rica ederim hocam. Evet maalesef ay başında koltuk yıkama fiyatları yükseldi fakat anasayfa guncellenmemis. Bu arada siteyle müşterileri olmam dışında bir ilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 10 Eylül 2019; 20:51:18 >
    Hocam 60 tl ye 5li alınca kaö ay içinde kullanmamız gerekiyor

• deepdarkdirty D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ben kendi adıma koltuk yıkamadan memnun kaldım onun haricinde aracım çok pisti extra ücretler ödeyerek motor yıkama kapı döşemeleri ve genel iç dış yıkamada satın aldım tabi fiyatlar sitedekinden azıcık daha fazla aracı aldığımda ben buna mı biniyormuşum dedim özellikle koltuk yıkama için 3/4 saattinizi ayırın ki iyice kurusun yıkama sonucunda ise koltuklarımda ter lekeleri ve deniz tuzu iZleri vardı hepsi çıkmış 79 TL ben memnun kaldım bu arada normal fiyatı 200 TL olduğu söylendi ne derece doğru bilemiyorum uygun kampanya oldukça ve kullanım tarihi geniş aralıklı olursa değerlendirilir autowax yerini bilmeyenler için yazayım navigasyon yanlış yönlendiriyor Uludağ üniversitesine giderken sağda Opet var onun hemen arkası arabamıyıka içinde bir not düşeyim inanılmaz ilgilendiler gerçekten daha iyisi olamazdı bu kadarını ben beklemiyordum randevum alınmıştı gittiğimde beni bekliyorlardı yolda arayarak sizi bekliyorlar geliyormusunuz diye teyid de ettiler her şey çok iyiydi bu arada yer Bursa

• Tek memnun kalmayan benim sanırım. 5-6 ay önce koltuk yıkama almıştım. Koltuk yıkama yerini aradım o tarihte müsait değiliz dediler başka tarihte götürdüm. Adamları aramadan gitsem ne uyaran var ne randevu bugün olamayacak diye geri dönen var. Sonra yıkatmaya gittim adamların kampanyadan haberi yok. Arabamıyıka yı aradım biz arayacağız bildireceğiz falan. 15 dakika bekledim bekledim arayan yok. Tekrar aradım hemen arıyoruz dediler. Yine bekledim bekledim 10 dakika sonra aramışlar. Konuşurken duyuyorum yıkamacı benim o fiyata yıkamam mümkün değil bilgim yok falan. Yarım saat bir de anlaşmalarını bekledim. Neyse ki yıkama yapan yer mağdur etmedi yıkadı. Yıkamasından memnun da kaldım. Arabayı teslim aldığımda yıkama yapan yer sistemden kendi isteği ile çıktığını söyledi. Böylece Eskişehir deki tek yer de sistemden çıktı. Halen bakıyorum Eskişehir de daha anlaşma yapılan başka biryer yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 28 Eylül 2019; 10:41:24 >
  • antalyada normalde iç-dış yıkama ortalamam 30 tl.

daha önce fırsat sıtelerınden aldığım kuponla gidince
    baştan savma yıkandığını gördum.

aynı durum burdada geçerli diye tahmin ediyorum.
    17.50 mi yıkasın 30 a mi??
  • 4 koltuk 79 TL kampanyası yeniden olacak mı ?

• Arkadaşlar kampanya bugün itibariyle aktiftir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanjugunduz

4 koltuk 79 TL kampanyası yeniden olacak mı ?
    olursa yaparız yoksa 114 tl çok
  • geçende koltuk yıkamaya gittim. Firma diyor ki yahu nasıl bu fiyata anlaşıyorlar. Bunlar bana 200 lira ödüyor sana nasıl o fiyata veriyor. Gelene gidene anlatıyor :))

Proje başarılı, fikir çok iyi. Emekte muazzam. Tek eksiğiniz seçtiğiniz sektörün işletmecilerinin sabıkalı olmaları :D
  • Arkadaşlar merhabalar,

Malatya Beşkonaklar Oto Yıkama'yı deneyen oldu mu acaba? İlk defa iç-dış yıkama yaptırmayı düşünüyorum. Araca normalde çok temiz bakarım ve haftada birkaç kez araç süpürgemle temizliğimi vs kendim yaparım ama geçen yıl süt döküldü. Süt kokusu malumunuz üzere kolay kolay çıkmayan bir koku. Geçen yıl yıkama yaptırdım yine ama net bir çözüm alamadım. Bu konuda bu kampanyalı iç-dış yıkamayı kokuyu gidermede önerir misiniz? Forumda arabamıyika.com yetkili arkadaşlar varsa onların da bilgisini almak isterim. Referans olabileceğim kişiler de var, bu açıdan devamlı kullanmak istiyorum ama iç-dış yıkamayı kısaca anlatabilir misiniz? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler...
  • tanjugunduz kullanıcısına yanıt
    Iyi fiyatmis, olursa haberimiz olur inşallah

• omercebeci O kullanıcısına yanıt
    İşiniz çok zor
    Oto yıkama işi yapanlar ile

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.