Şimdi Ara

arabamın performansı çok düştü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar 1998 model opel astra var bende hafta sonu iki adet susturucuyu değişti ve gaz ayarlarına program atıldı gaz filtreli değişti son 1 aydır yakıtı coğaldı ve çekişinde biraz düşüklük olmuştu ama bu hafta sonu iyice çekişten düşmüş yokuşta az kalsın bayılacaktı benzine aldım pek birşey fark etmedi şimdi benim aracın sorunu ne olabilir katilatözere baktırmadım ama eger tıkandıysa bu kadar performans düşüklüğü olurmu ?.. acaba gaz ayarlarınımı çok kıstılar diyeceğim ama benzindede aynı sorun olunca kafamda soru işaretleri oldu 2. vitesde gaza dokunmamla birlikte 60 km hızı bulan araba o kadar basmama ragmen 45 de kaldı.Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim..

• kimse yorum yapamamış yaa :(

dün yaptırdım çok şükür ne katilatözör tıkanıklığı ne depriyaj balatası bitik nede gaz ayarları sebebi hiçbiri değilmiş devir daim motorunun kayışının baglı oldugu kasnak diyeyim tam olarak adı nedir bilmiyorum onun göbek kısmı çatlamış hafiftende kırıkta vardı herşeye sebep olan o küçücük parça imiş 130 tl parçaya verdim 40 ustaya şimdilik çok şükür arabam canavar gibi oldu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.