Şimdi Ara

Arabamı satamıyorum, piyasa mı kötü fiyatım mı yüksek ? Edit. satıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Otoplus normalde ölü fiyat verir. 1040 verdiğine emin misiniz hocam ? İşlemli clioya o kadar para vereceğini zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 11 Haziran 2025; 16:54:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

Hocam

Arabamı satamıyorum, piyasa mı kötü fiyatım mı yüksek ? Edit. satıldı

Yarın sabah satışı vereceğim

• Kesinlikle hocam asla yanaşılmazdı bu hali bile delirtti

• Penanggalan kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Otoplus için çok iyi fiyat. Genelde malı öldürüp almayı severler.

• Hayırlı olsun gönlünüzden geçen fiyata satılmış

• Çok enteresan bir piyasa var 1040a millet almıyor ama al sat yapan galerici firma alıyor millet gerçekten şaşırmış sonra gidiyor galericiye 100 daha fazla veriyor ondan alıyor
    geçen arkadaşın passatı satalım dedik galericilerden başka fiyat veren olmadı en sonunda bir galerici aldı gitti piyasadan en az 50-60bin uyguna gitti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

Bana da garip geliyor. Yani diyelim ki firma bu aracin 1 2 ay sonra 1200 olacagini ongordu ve aldi, ancak arada 150 bin kar var, ve 150 bin uzerinden 30 kdv ve 50 de kurumlar vergisi odeyecek. Yani paranin yarisi gidecek. Faize koysa max 15% stopaj oder. Yani anlam vermek guc. Ne dusunerek aldilar bilmiyorum. 1 milyona satamayan adamdan 1040 a araba almak akil kari degil. Bir de ustune sattigi araca bilmemkac km ve 1 yil garanti verecek. Kumara bak.

• Hayırlı olsun satılmış bir şekilde.

• Bu tip yerler bazen iyi fiyat veriyor. Bana hiç denk gelmedi.

Bu arada satış şans biraz. Bir araç koyduk ilana ne arayan var ne soran. 2-3 hafta öyle geçti. Sonra biri çıktı geldi baktı araca. Ekspere gidelim dedi, orada sıkıntı çıkmayınca notere geçelim dedi. Şaşırdım pazarlık etmeyecek misin dedim, ben kendim 10 bin düştüm fiyattan noterde iyi niyetli genç biriydi diye.

• deserthawk D kullanıcısına yanıt

İyi niyetinizden dolayı valla gözlerim yaşardı hocam, adama diyorum en ucuz tek boyalı clio bu, diyo 1 yapalım Arabamı satamıyorum, piyasa mı kötü fiyatım mı yüksek ? Edit. satıldı 

Bu sabah satışı verdim

• Penanggalan kullanıcısına yanıt

olay ucuz olmasi degil bence, milletin pazarlik hastaligi.

1 yazsaydiniz ayni adam 950 teklif edecekti.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.