Ödüller 10 kişiye arabasına özel 10 hediye! Arabasını sevenler anlatıyor, ziyaretçiler oyluyor. En fazla oyu olan ilk 10 kişi arabalarına özel ve birbirinden güzel ödüllerin sahibi oluyor. Ayrıca yazısı yayınlanan herkes Sigortam.net’ten %5 indirim kazanıyor. Birinciye: Arabasının 1 yıllık kasko sigortası ve zorunlu trafik sigortası İkinciye: Arabasının 1 yıllık kasko sigortası Üçüncüye: Arabasının 1 yıllık zorunlu trafik sigortası Dördüncüye: Arabası için navigasyon cihazı Beşinciye: 200 TL lik benzin hediye çeki Altı, Yedi, Sekiz, Dokuz ve Onuncuya: Arabamı seviyorum çıkartması
hocam verdim oyunuzu ama istediğiniz için değil aracınız gerçekten çok güzel umarım kazanırsınız
Allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar, çok teşekkür ederim..
21 yaşındayım ve araç benim üzerime.. Kasko şirketlerinden Anadolu 2000 TL Ak 2100 TL
teklif aldık.. En sonunda Güneş 1150 Lira teklif verdi ve kaskomuzu oraya yaptırdık.. Ancak araç değerinin çok çok altında gözüküyor.. Allah vermesin bir kaza durumunda eksik sigorta ile karşı karşıyayız.. Kısmet olurda 1.olursam, hediye kasko kaymaklı künefe gibi olacak
çok çok daha iyileri sizlerin olsun, akaryakıt fiyatlarıda normal seviyelerde olsun, daha çok gezelim, daha çok binelim
Bir oyda benden
138. oy benden.
diğer fotolar nerde göremedim?
quote:
Orijinalden alıntı: enoman
diğer fotolar nerde göremedim?
affınıza mahsuben diğer fotolar derken?
aracımın fotoğraflarını diyorsanız 1-2 tane eklerim buraya
Hocam en çok oyu sen almişsin maşallah forumun etkisi buyuk sanırım
forum sagolsun, es dost sagolsun, sizler sagolun =)
oylanan araçlar arasında en güzel araç sizin araç...
tabii forumunda etkisini göz ardı etmemek gerekir
quote:
Orijinalden alıntı: genelkurmay89
oylanan araçlar arasında en güzel araç sizin araç...
tabii forumunda etkisini göz ardı etmemek gerekir
garaj karşıyaka adlı bir grubun yöneticiliğini yapıyordum bir zamanlar, yaklaşık 650 civarı üyemiz vardı, onlarında katılımını sağlayabilirsem açık ara liderliğe oynarım
oy verdim sana.maşAllah araban çok güzel.
Maşallah araca gözünüz gibi bakmışsınız, nazar değmez inşallah.