Şimdi Ara

arabama ses sistemi kurmak istiyorum yardım..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar sizden bi ricam olcak.arabama bı ınceden ses sistemi yapmak istiyorum ve cd calar olarak pioneer subwoofer, usb cıkıslı cd calar ıstyrm.bana hangı modelı onerırsız? 6 compedan + 1 subwoofer için nasl tür anfi önerirsiz?

• Teyp olarak Pioneer Deh-P5150UB olabilir.

Woofer olarak Pioneer TS-W306C, TS-W307D2 ya da TS-W308D2 olabilir.
    Woofer olarak JBL GT5-12 olabilir.
    Woofer olarak Kicker 2+2 ohm CVR12 olabilir.

Amfi olarak Kicker ZX 650.4 olabilir.
    Amfi olarak JBL GTO 1004 olabilir.

Mid takım olarak ön kapılara Hertz ESK 130 (13 cm) ya da ESK 165 (16,5 cm) olabilir.
  • cd caları hallettım. araba tipo.gögslkte zaten 2 tane kendılıgınden war öne gerek yok.sadece arkada 2 compedn war ve 2 compedn alcaktm vazgectım onun yerıne 2 oval kabın almyı dusunyrm. peki bu alcagm amfiler 6 kabn + bas olarak kaldırırmı?
  • Önce bütçenize uygun hoparlörü alın sonra amfiyi de alırsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1İZMİR

cd caları hallettım. araba tipo.gögslkte zaten 2 tane kendılıgınden war öne gerek yok.sadece arkada 2 compedn war ve 2 compedn alcaktm vazgectım onun yerıne 2 oval kabın almyı dusunyrm. peki bu alcagm amfiler 6 kabn + bas olarak kaldırırmı?

Arabanın kendi orjinal hoparlörlerinden, hele ki tiponun o rezil 10 CM' lik hoparlörlerinden ses değil, gürültü dinlersiniz. Onları iptal edin.

Ön kapıya ceplikle birlikte bir çift mid,
    Bagaja Subwoofer
    Bir de 4 kanal orta sınıf bir amfi alırsanız kaliteli sesdinlersiniz.

Çok fazla hoparlör demek güzel ve güçlü ses demek değildir. Ben de sizin gibi giriştim, arabamın hoparlöre müsait heryerine birşeyler sokuşturdum ama nihayetinde maliyetim 2 kat arttı ve ses gittikçe kötüleşti.

Şu an size sunduğum tarz bir sistemim var, ses de gayet kaliteli.

Marka olarak bende Hertz DSK var, bütçeniz müsaitse bir üst seri olan ESK serisini alabilirisniz.
    Maliyet açısından Kicker c12 subwoofer (düşük rms ister) tavsiye ediyorum.

Bunları beslemek içinse JBL' in herhangi bir amfisi (bulabilirseniz 75.4 fazla bile gelir) uygun olacaktır.

Bas için endişelenmeyin. Arabanız hatchback, bagaja koyacağınız kabinli basın sesi olduğu gibi arabanın içinde olacak.

• peki kajiwa 4cıkıslı 2000vlt amfi sizce nasl? kicker 30 cm 1000 lik bas ve 6993 pıoneer owal kabın bunları dusunyrm. zaten 4 compdand war.ve snradan bitane daha 1000lik bas düşünüyorm.sizce bu söyledklerm iyimi tam anlamıyrm ıdare edın:P:D
  • Bence bu tip dandik markalara bulaşmayın.
    Daha köklü firmaların ürünlerini alın.
    Mid takımın diğer adı kompanent oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kajiva güzel diyorlar bnde pek ondan yana deglm ama kıme gittysem kajiva yıda saydı ve pıoneer la biri bir diyorlar hemen hemen:s
  • Ben Kajivayı yeni duydum.
    İnternet sitesi var mı mesela?
    Pioneer ın her ülke için farklı sitesi var.
    Pioneer baya uzun zamandır piyasada, 1980 den daha da önce, tam tarihi bilemiyorum artık.
    Gerisini siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 13 Ocak 2010; 13:30:27 >
  • Pioneer e yaklaşamaz o tamamen şans işi bence riske girme pioneer al kafan rahat olsun çocuğuna miras kalsın.
  • ARABAMA KALİTELİ BİR MÜZİK SİSTEMİ KURMAK İSTİYORUM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARACIMA KALİTELİ BİR SES SİSTEMİ KURMAK İSTİYORUM , BÜTÇE 2000-2500 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.