Şimdi Ara

arabama 1200 kişi baktı, bir kişi aramadı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- fiyat yüksek (maalesef yaptığınız masrafları fiyata aynen yansıtamazsınız, alıcılar pahalıya bakımsız araba almak istemez bu yüzden aracın ne kadar bakımlı olduğu bilinmediğinden ucuz muadilleri tercih edip kendi tanıdık ustalarıyla bakım yapmayı tercih eder.
    2- ABS beyni bozuk, yaptıramadım satıp kurtuluyorum algısı yarattı bende
    3- aracın değişeni var bu yaşına göre gayet normal ancak boyanın nerde olduğunu bilmemek alıcıda ağır hasarlı ya da pert algısı yaratır. Tavanın boyasız olduğu ya da bel altı boyalı olduğu ya da her ikisi birden ilanda belirtilmeli
    4- aracın kmsi inandırıcı değil, 1 yılda 20000 km yapmış 14 yılda 90000 bu inandırıcı değil. Bana ya yeni motor yapılmış, ya da en az 2 kere km düşürülmüş algısı yarattı.
    Bu ilanı böyle yorumlayan çok olur ayrıca o fiyatta şahsen ben alacak olsam 2 daha ekler, colt ve ya stilo bakarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 yıllık arabaya 16.500 biraz fazla olmamışmı
  • bayram öncesi ve yaz sonu...fiyatlarda düşme beklentisi yaratıyor ve bu ihtiyaçları erteletir. bayram pazarı da bitti zaten. tabi mal da önemli. bilinirliğin düşük olması, yaş, otomatik vites olması hep aleyhinize.
    kişisel yorumum arabasının neresi boyalı bilmeyen, arızalı olarak kullanan - hem de ucuz bir arıza- birinin arabasına güvenmem. arada tanıdık biri yoksa.

• Bence yaptığınız masrafı yazmayın. İnsanların gözünde sorunlu araba imajı yaratır. LPG bagajı büyük ölçüde kaplamış. Bu yüzden bile aramayanlar olabilir. Bagaj resmini kaldırabilirsiniz belki.
  • Benim aracımı 107 kişi favoriye almış ama alan olmadı. Bu daha da vahim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusau

1- fiyat yüksek (maalesef yaptığınız masrafları fiyata aynen yansıtamazsınız, alıcılar pahalıya bakımsız araba almak istemez bu yüzden aracın ne kadar bakımlı olduğu bilinmediğinden ucuz muadilleri tercih edip kendi tanıdık ustalarıyla bakım yapmayı tercih eder.
    3- aracın değişeni var bu yaşına göre gayet normal ancak boyanın nerde olduğunu bilmemek alıcıda ağır hasarlı ya da pert algısı yaratır. Tavanın boyasız olduğu ya da bel altı boyalı olduğu ya da her ikisi birden ilanda belirtilmeli
    4- aracın kmsi inandırıcı değil, 1 yılda 20000 km yapmış 14 yılda 90000 bu inandırıcı değil. Bana ya yeni motor yapılmış, ya da en az 2 kere km düşürülmüş algısı yarattı.
    Bu ilanı böyle yorumlayan çok olur ayrıca o fiyatta şahsen ben alacak olsam 2 daha ekler, colt ve ya stilo bakarım.

15 yıllık aracım sıfırdan bu yana bizde,km 93 binde.

Gel de ki bu 1 km düşürülmüş,sana aracı bedavaya vereceğim.

• Bozuk arabayi niye alsin millet

• Arkadaşlar ilandaki ofsayt durumları yazmış zaten. ABS beynini yaptırıp 15.000'e satabilirsiniz. Boyalı kısımları da tanıdık bir servis ya da galerinin boya cihazıyla tespit etmek zor olmamalı. Ya da siz ekspertiz yaptırın tanıdık yoksa..

• cevaplarınız için teşekkürler, ilanı güncelledim. Fiyatı da şimdilik 500lira indirdim.
  • 14 yaşında 96500 ilginç

'Muhtelif yerlerinde boya olduğunu biliyorum ama neresi boyalı tam bilmiyorum' adama direk kaç demek gibi geldi. bir de fiyat bu arabaya fazla
  • benim citroen gibi 2900 kişi baktı 1 ay içinde 8 kişi aradı son arayan geldi aldı.sıkıntı yapmanıza gerek yok.sırf sahibindene koymayın arabam.com vs sitelere de koyun

• Güncel bakan kişi sayısı kaç oldu.

• Yorumları okudum da sanırım yazıyı değiştirmişsiniz şu an. ABS beyin sorununu çözmeniz gerekiyor. Yani bence temiz bir araç gibi gözüküyor kilometre çok önemli değil çok takan varsa en doğrusu güvenilir bir yere ekspertiz yaptırıp fotoğraflarını da paylaşmanız orada.
  • 16.000 fazla bu araca.Ve tamir ettirmeden satmayın.Arıza var deyince kaçarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

Orijinalden alıntı: dusau

1- fiyat yüksek (maalesef yaptığınız masrafları fiyata aynen yansıtamazsınız, alıcılar pahalıya bakımsız araba almak istemez bu yüzden aracın ne kadar bakımlı olduğu bilinmediğinden ucuz muadilleri tercih edip kendi tanıdık ustalarıyla bakım yapmayı tercih eder.

15 yıllık aracım sıfırdan bu yana bizde,km 93 binde.

Gel de ki bu 1 km düşürülmüş,sana aracı bedavaya vereceğim.

Senin aracın için yorum yapmadım, ilandaki araç için yorum yaptım. Çok nadir böyle az km yapmış orijinal araçlarda bulunabilir. Ancak ilandaki araç 1 yılda 20.000 km yapmış oranlarsak 14 yılda 280.000 km yapar.

• Peugeotlar zaten ofsayt araba hele 306 daha sorunlu. Benim bir tanidigimda vardi sanayiden cikamiyordu. ABA beyni bozuk demissiniz en az 1000tl masrafi var zaten. 2000model pejoyada kimse 16000 vermez. Kusura bakmayin ama 13e satarsan op basina koy.

• Kesinlikle problem açıklamada olmalı. Çünkü km yıl fiyat gibi bilgiler zaten ilana girmeden görülebiliyor. Bu bilgiler insanların isteklerine uyuyor ki giriyorlar ilana ama açıklama yetersiz ise telefon alamıyor olabilirsiniz. Ben cumartesi saat 4'te ilana koydum dün sabah sattım. Araç hakkında bilgi çok önemli alıcı bir soru sorduğunda bilmiyorum diye yanıt verirseniz alıcının kafasında bir sürü soru işareti oluşur. İstoç'ta bir araba baktım. Araç konsinye bir araç. Bakım nerede yapılmış diyorum bilmiyorum diyor yedek anahtarı var mı diyorum bilmiyorum diyor. Şimdi o araba alınır mı? Aracınız hakkında net bilgi sahibi olursanız daha hızlı satabilirsiniz. İlan fiyatı çok yüksek değil herhalde çünkü öyle olsaydı mutlaka laf sokmak için arayan olurdu :)
  • Ne diyelim hayırlısı olsun. Piyasa biraz daha ekonomik araçlara kaydı özellikle yaz sonrası.
  • Aracınız manuel olsa talip olabilirdim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Aracınız manuel olsa talip olabilirdim hocam

otomatik vitesin iki yıldır hiçbir sıkıntısını görmedim :) yokuş desteği de var ve geçişleri hissetmiyorsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.