|
Hocam şu mesajı baya bir detaylandırsan da okusak aslında tüm aşamaları ile. Yeni bir konu da açabilirsin buna dair çok iyi olurdu. |
|

|
Hocam şu mesajı baya bir detaylandırsan da okusak aslında tüm aşamaları ile. Yeni bir konu da açabilirsin buna dair çok iyi olurdu. |
|
kazanmaya çalış, mutlaka zorlayacaktır, misal sen normal bi insansan toprilin vs yoksa yalama değilsen senin 30 bin kazanman için en az 3-5 yıl üst seviye yaptığın işi sürekli devam etmenve gelişmen gerekir, o bile yetmeyebilir, duruma göre ortama göre kişilere göre vs vs, lafta kolay gerçekte ne kadar kolay bilinmez, 30 bin alman için ya çok işe yarayacaksın ya patron karar veren her kimse onun insafına kalacaksın onunla iyi geçineceksin ne derse he diyeceksin vsvs gibi |
|
Konunun bir detayı yok, böyle bir muhabbet geçti sadece Tek çocuk olduğumu da biliyor. BMW al kendine filan ayağı yaptı biraz da ben yatırım mantığını filan anlattım. 2.5 milyon TL lik araba binmek için şu kadar gelirin olması lazım fasa fiso biraz anlatmaya çalıştım da kız anlamayınca saldım ben de. Yetişme kulturuyle alakalı, açık açık paran bittikçe sat yiyelim, en lüksünü yaşayalım tarzı konuştu da peder sağolsun bu tarz konularda iyi yetiştirdi. Alintiyi görmedim kusura bakmayın bana yazmamışsınız < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelrhaynr -- 21 Mayıs 2024; 19:58:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
hocam hayatın belli bir kesime karşı yansımasını belirttim sadece ve tabii kendimin fikirleri ama boş değil görerek duyarak gözlemleyerek ulaştığım sonuçlar bunlar, her mesajımda da bunu görürsnüz, hayat aslında cevaplarını içinde taşıyor ve hep gösteriyor gerçekleri sadece biz hayat karmaşası içinde iken cevapları okuyamıyoruz ya da kapasite yetmiyor, hayatın işleyişi o kadar net ki, aslında paraya ulaşmanın tamamen birilerinin insafına kaldığı, milliyet ülke kavramlarının belli bir yere kadar tamaen toplum afyonu olarak görülen asıl bağların para ve ambağ olduğu, okulun, ailenin insanlığın kuralların tamamen tartışmaya açık olduğu, kimsenin işin hakkını vermediği ve yinede dünyanın döndüğü bla bla eğer konuya girersek çıkamayız gibi o yüzden hiç başlamamak en iyisidir |
|
|
|
çok doluyum hocam inan ki ve bu boş bi doluluk değil, doğumdan öncedn başlayıp 30.5 yaşa gelene kadar her an derinden yaşatılan ilmek ilmek işlenen bi doluluk yani, ben burada konuları okuyup fikren bunları dışarı çıkarmayı tercih ediyorum eğer ben diye başlarsam bu beni kinlendirir üzer sıkar baya dışarı çıkmaması gereken zor tutulan şeyler bunlar, kapalı kalmalı |
|
Hocam Türk insanının zenginlik kavramı çok düşük. Çünkü ekonomisi iyi olan bir toplum değiliz biraz refah seviyen atmasına zenginlik diyoruz. Benim ailem de zengin değiller toplasan toplasan 3-4 milyon dolar eder mal varlıkları anne + baba. Şoför filan tutmak için çok aşırı derecede sağlam aktif geliriniz olucak mal varlıgi yanında bunlar basit işler değil Zenginlik bambaşka bir şey, gördükçe anlıyorsunuz. Hakiki zenginlerin çocukları parayı nasıl kullanacakları konusunda egitiliyorlar. Bu yüzden en iyi okullara gidiyorlar vs vs. Ben hep ortalama okullarda okudum mesela, ama saint benoit gibi okullarda tanıdıklarım da oldu; ekseriyetle zengin olanlar onlardı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelrhaynr -- 21 Mayıs 2024; 20:10:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
çok teşekkür ederim hocam, nickinden özel biri olduğun da belli oluyor, xpress music zamanının güzel ayrıntılarından biri bi telefondu, bende klavyeli bi nokia xpress music kullanmıştım gerçekten o zamanın teknolojik harikaları bunlardı diyebiliriz |
|
|
şimdi baktım 5730 muş benim akılda 5700 olarak kalmış ama tutmuş yine bi tık, gerçekten çok iyi fikir bi tık ekranı daha büyük olsa o zaman için 10-10 vay be bunları gördük en azından ucundan kıyısından ulaştık şanslıyız, telefon konusunda gerçekten elimden geleni hep her yaşta yaptım hiç telefonla işim olmmasına rağmen gücümüz buna yetiyordu, araba sevdası lüksü olanları sürekli değiştirebilenleri çok iyi anlıyorum bu yönden herkes kendi çapında bi şeyler yapmış yapıyor |
|
|
Hocam konuyu açan ailesinin maddi durumuyla ilgili bilgiler vermiş konunun içerisinde. Buna istinaden 21 yaşındaki bu konuyu açan kardeşimiz iyi veya kötü, yeni model veya eski model bir araba alabilir ve maddiyatı buna el veriyor anlaşıldığı kısmı ile. Kız zaten ne demiş, maddi durumun iyi neden araban yok demiş. Maddi durumun kötü neden araban yok dememiş. Yani 21 yaşında olup arabası olmayan erkekler çoktur evet ama maddi durumu olup arabası olmayan yok denecek kadar azdır. Kızın garipsediği şey varlık içinde neden yokluk çekildiği ile ilgilidir. Meseleye böyle bakarsak doğru sonuca ulaşırız yoksa burası Abd mi burası şurası mı burası mı dersek yanlış yerden bakmış oluruz. |
|
konu sahibi ya sallıyor ya da aşırı cimri bir aileye sahip. 3 4 milyon dolar paramız var ama zengin değiliz diyo bu da saçma baya türkiye gibi bir ülkede bırak 3 4 milyon doları 1 milyon doları olan bile yüzde 10 dan düşük bir dilime giriyor. konu sahibinin yarısı kadar yok bizde her yere araba ile gidiyorum ama < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gainzzz34 -- 22 Mayıs 2024; 19:3:56 > |
|