Şimdi Ara

Arabaların arka camları niye tam açılmıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
4.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bilen. Var mı bu sorunun cevabını? Niye ön camlar gibi sonuna kadar açamıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkada genellikle çocuklar oturduğu için
  • bununla ilgili 2 sebep biliyorum
    1.sebep: arka koltuga genelde çocuklar oturdukları için camları açıp kafalarını camdan dışarıya uzatmasınlar diye
    2.sebep : bazı arabalarda arka kapıların alt kısımları tekerleğe yakın olduğu için kapıların tekelek kısmına bir miktar eğim verilir bu eğim yüzünden camlar tam olarak açılmaz
  • Ç

• arka kapılar ön kapılardan arkadaki tekerlek yüzünden farklıdır dikkat et o zaman niye açılmadığı anlaşılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olur Öyle Şeyler

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Siz yine yarım da olsa şükredin Citroen DS4'lerde hiç açılmıyor. Farketmediler mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

Siz yine yarım da olsa şükredin Citroen DS4'lerde hiç açılmıyor. Farketmediler mi acaba

O değil de ds5 uzay gemisi gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabanın önü niye basılır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim 1997 model Subaru Vivio' da tam açılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Benim 1997 model Subaru Vivio' da tam açılıyor
    benim aracında tam açılıyor
  • Ne yaptın sen yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: orangeblu

Ne yaptın sen yaw
    aga ne güldüm ya
  • Bunu nerden buldun lan

• quote:

Orijinalden alıntı: mıçanadam

Bunu nerden buldun lan
  • Tempra'da tam açılıyordu. Hey gidi dünya hey. Yaşlandık be ya.

Bu arada arka cam otomatik araçlarda çocuk sebebiyle açılmadığını sanmıyorum. Arka camı kilitlersiniz çocuk sizin istediğiniz kadar açabilir. Benim araçta hep kilitli durur arka cam. İstek gelirse açarım kilidi, millet inince yine kilitlerim. Genelde 4 mevsim klima açık olduğu için pek camı açan da yok

• quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Tempra'da tam açılıyordu. Hey gidi dünya hey. Yaşlandık be ya.

Bu arada arka cam otomatik araçlarda çocuk sebebiyle açılmadığını sanmıyorum. Arka camı kilitlersiniz çocuk sizin istediğiniz kadar açabilir. Benim araçta hep kilitli durur arka cam. İstek gelirse açarım kilidi, millet inince yine kilitlerim. Genelde 4 mevsim klima açık olduğu için pek camı açan da yok
    Allah cezanı versin, forum yöneticileri de cezanı versin, uzaylılar, cinler, şeytanlar cezanı versin.. Allah sonra ıslah etsin, pis yaratık. Pis herif pis.

7 kesmez, 15 kesmez, 30 yetmez, 3 ay bölümden uzaklaştırırlar umarım seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Allah cezanı versin, forum yöneticileri de cezanı versin, uzaylılar, cinler, şeytanlar cezanı versin.. Allah sonra ıslah etsin, pis yaratık. Pis herif pis.

7 kesmez, 15 kesmez, 30 yetmez, 3 ay bölümden uzaklaştırırlar umarım seni.

• Arka kapılarda kelebek camı yok ise, kapının alt tarafının formu yüzünden arabaların çoğunda açılması imkansızdır. Cam kapı içine sığmaz.
    Arka kapılarda kelebek camı var ise, cam tam açılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Arka kapılarda kelebek camı yok ise, kapının alt tarafının formu yüzünden arabaların çoğunda açılması imkansızdır. Cam kapı içine sığmaz.
    Arka kapılarda kelebek camı var ise, cam tam açılabilir.
    arka camlar tam açılmıyorsa bu büyük ihtimal alman arabasıdır çünkü almanlar inceyi görebiliyor daha önce hiç japon arabasında böyle birşey görmedim neden öyle olduğuna gelirsek öncelikle güvenlik için araştırmalara göre arka camlar zaten tam açan sayısı çok az ve genellikle çocuklar oturduğu için böyle bir durum söz konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota_58

arka camlar tam açılmıyorsa bu büyük ihtimal alman arabasıdır çünkü almanlar inceyi görebiliyor daha önce hiç japon arabasında böyle birşey görmedim neden öyle olduğuna gelirsek öncelikle güvenlik için araştırmalara göre arka camlar zaten tam açan sayısı çok az ve genellikle çocuklar oturduğu için böyle bir durum söz konusu

Honda civic tam açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Orijinalden alıntı: toyota_58

Honda civic tam açılmıyor

Doğrudur, hangi modeli?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.