Şimdi Ara

Arabalar hakkında İYİ YADA KÖTÜ diyoruz ya.... !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arabası Fiat Fiorina. Ona şunu demiştim keşke daha iyi bir araba alsaydın diye. ( MADDİ DURUMUNUN YETEBİLECEĞİNİ BİLDİĞİM İÇİN )

O da bana bu araba benim için mercedes gibi bir tabir kullandı. Babasının 1980 lerdeki bir aracını söyledi ve biz o arabada vitesi bile zor değiştirirdik dedi. Bu arabada klima, hidrolik direksiyon, ABS fren otomatik cam gibi örnekler söyledi.

DÜŞÜNDÜM HAKKETTEN BU AMCA HAKLIYDI. HANİ DERLER YA NEREDEN GELDİN SEVİYEN NEDİR DİYE. AYNI ONUN GİBİ BİŞEY BU. YANİ NASIL DESEM HANİ ŞAHİNİ OLAN BİRİSİ İÇİN LİNEA KRAL GİBİ ARAÇ İKEN BMW Sİ OLAN BİRİ İÇİ TOYOTA BİR MURAT 131 GİBİ GELEBİLİR.

NOT : TOYOTA, LİNEA GİBİ ARAÇLARI ÖRNEK AMAÇLI YAZDIM. YANLIŞ ANLAŞILMASIN.

SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. DÜŞÜNCELERİNİZ : ?

• kesinlikle haklısın attan inip eşşeğe binmek kadar kötü bir durum yoktur.
  • Otomobil tercihi maddi duruma göre değil ihtiyaca göre yapılmalıdır. Amca doğru olanı tercih etmiş, ihtiyacını karşılayacak otomobil almış.
  • insanoglu tatminsizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Otomobil tercihi maddi duruma göre değil ihtiyaca göre yapılmalıdır. Amca doğru olanı tercih etmiş, ihtiyacını karşılayacak otomobil almış.

Evet öyle yaptı açıkcası. Adam biraz da fazla inceleyn birisi mazotunu motorunu bayağı inceledi. Zaten sadece işe gidip gelirken arada gezerken kullanıyor
  • Zaten bugün yaşadığımız şu saçma piyasanın nedeni bu.Vasıtaya gereğinden farklı anlamlar yüklüyoruz ve hiç kullanmayacağımız donanımlar için kredi çekip bir yerimizi yırtıyoruz.Tipine bakıp araba denmeyecek araçlara 30-40000 isteniyor
  • Bende öyleyimdir her zaman gücümün yettiği arabanın nerdeyse yarı fiyatı olanı alırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı düşünce babamdada var. 1994 corsa swing var. hala daha kullanıyoruz. diyoruz fiestayı titanium alalım far sensörü cartı curtu var falan diye kandırmaya çalışıyoruz :) babamda dedi "ulan ben zaten abs siz hava yastıksız hidroliksiz arabaya biniyorum fazlası beni aşar."sonuç: aldıramadık trendde arkası kollu camlı arabamız var. birde bunu anlamıyorum 40000lik araba yapıyorsun otomatik cam koymuyorsun.Anlam veremiyorum.
  • Çok güzel araba dersin alır binersin bir süre sonra alışırsın hevesin kaçar
  • Bence forumda üst sınıf araçlar bazen gereğinden fazla abartılıyor.Otomobil firmaları her sene kabuğunu değiştirip bir iki özellik ekleyerek sanki daha önce benzeri yapılmamış gibi satıyorlar.Bu üst sınıf araçları kullanan fanatik kullanıcılar da kendindn daha düşük model araba kullananlara aslında 4 tekerlekli vasıtadan çok daha farklı ve çok daha mükemmel öncekilerle hiçir benzerliği olmayan birşeye bindiklerini empoze etmeye çalışıyorlar.Olay bundan ibaret.Biraz önce ffth gear programını izlerken lamborghını avendator test eden adam aracın performansının mükemmel olduğunu fakat uzun yolda vites geçişlerinin boynunu mahvettiğini ne şehiriçinde ne de uzun yolda seyahat edilecek bir araç olmadığını söylüyordu.Halbuki burada bu araçla ilgili bir konu açılsa birisi bu araçtan bu şekilde söz etse söylediğine pişman ederlerdi.
  • İnsanların çoğu fiyaka için güçlerini aşan araçlar alıp, taksitlerini ödeyebilmek için çoluğunun çocuğunun rızkından kısıyor..
    Elin ecnebisinin filmlerinde "aslında hiç ihtiyacımız olmayan ürünlerin bize moda diye dayatıldığı, ve bu sistemin bir parçası olup köle gibi çalışmak zorunda bırakıldığımız gerçeği"ni görünce hayretler içinde kalıyoruz.. "vay be adam aşmış" diyoruz..
    Aynı dersi bize büyüklerimiz de veriyor.. Anlamak istemiyoruz..
    "öf baba hiç bişey senin zamanındaki gibi değil, bak bunda şu sistem var, bu sistem var, süper bişey, hepsi şart" diyoruz.. Oysa ki asıl sistem çok daha büyük, farkında değiliz.. Çünkü o sistemin bir parçasıyız, dışarıdan bakma şansımız yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu dediğiniz olay araba yeni değiştirlmişse mümkün olur. Zamanla insan alışınca ve de araç masraf çıkarınca
    düşünceler haliyle değişir. Ben de Spring'den sonra Getz'e geçince araç kral gibi gelmişti ama sonradan eksi yönlerini
    de fark ettik tabi.
  • ihtiyaçın neyse onu alırsın.. fazlasına gerek yok bence.

ha alırsa da o da alanın zevkidir. o da kimseyi ilgilendirmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.