Şimdi Ara

arabadan oje lekesi cikar mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun farkettim arabanin kapisini her actigimda kapi kolunun arkasi elim carptigi icin rengarenk olmus durumda elimle silmeye calistim ve cikmadi cok komik gorunuyor neyle nasil cikarabilirim bu izleri yardimci olursaniz cok sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doseme temizleyici?? Cikariyor mu gercekten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incioz -- 12 Ağustos 2014; 21:12:53 >
  • Dış tarafını diyorsanız cila çıkarır iç tarafını ise camsil ile çıkarabilirsiniz. Dış taraf boyalı taraf içi hatta bir miktar cifi fazla etrafına yaymadan silerseniz çıkarıcaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incioz

Doseme temizleyici?? Cikariyor mu gercekten :D

Pardon yanlış anladım.
    Kapıyı içerden açtığınızda leke oluyor zannettim.
    Kaporta lekesi özel araba şampuanı katılmış suyla yıkama sonucu çıkmıyorsa 250ml (1 su bardağı) suya 1 çay kaşığı elma sirkesi karıştırıp bu karışımla ıslattığınız bez ile ovalamadan silin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda ici de disi da ayni durumda :) soylediklerinizi deneyecegim sanki cizmemisim oymusum bir guzel :D kirmizi araba diye yanip tutusan ben niye gidip de beyaz alirim ki..

• Sağ ön kapının kolu kız arkadaşım sağolsun renk renk öje iziyle doluydu pasta cilayla geçti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabada ki Reçine Lekesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pasta cilami bile kendim yapiyorum genis bir zamanda onu da denerim cingen arabasi gibi oldu iyice

• Aseton ile çıkıyor ama matlaştırıyor o bölgeyi aseton sürdükten sonra cila uygulamakta fayda var.
  • Ben beyaz arabanin bu kadar sorunlu oldugunu tahmin edememistim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.