Şimdi Ara

Arabadaki Tesisatımı Eve Kuracam Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eve kurmak istediğim tesisat şu an araçta takılı. Sierra Gta 500.5 , Jameson Woofer ( Değişecek ) , Jbl Gto 6508c. Ovalde var Cadence onları arabada bırakacam. Bunları bağlamak için gerekli olan malzemeler neler ve maliyeti ne olur eve kurmanın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentJ

Eve kurmak istediğim tesisat şu an araçta takılı. Sierra Gta 500.5 , Jameson Woofer ( Değişecek ) , Jbl Gto 6508c. Ovalde var Cadence onları arabada bırakacam. Bunları bağlamak için gerekli olan malzemeler neler ve maliyeti ne olur eve kurmanın ?

buna tek ihtiyacın 220 voltu 12 volta düşürecek güçlü bi adaptör 30 40 amper arası bişe al en aşağı bu kurtarır buları toplaycak kabin lazım birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: samatrak

quote:

Orijinalden alıntı: SilentJ

Eve kurmak istediğim tesisat şu an araçta takılı. Sierra Gta 500.5 , Jameson Woofer ( Değişecek ) , Jbl Gto 6508c. Ovalde var Cadence onları arabada bırakacam. Bunları bağlamak için gerekli olan malzemeler neler ve maliyeti ne olur eve kurmanın ?

buna tek ihtiyacın 220 voltu 12 volta düşürecek güçlü bi adaptör 30 40 amper arası bişe al en aşağı bu kurtarır buları toplaycak kabin lazım birde

arkadaşa katılıyorum iyi bir güçkaynağı ile fena olmaz yada akü alıp şarjör e bağlıyacaksın aküyü oda şarj edicek bu arada eve yapman biraz daha pahalı olur.

• psu ile ucuza gelır kardeşim hemıde dedıgı wattlara kadar cıkabılır kalıtesıne gore ıkıncı el alırsınız ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

psu ile ucuza gelır kardeşim hemıde dedıgı wattlara kadar cıkabılır kalıtesıne gore ıkıncı el alırsınız ayrıca

Evde lazım olacak malzemeler hakkında bilgim yok ama akü şart mı ?
  • Akü şart değil, bir kaçtane ikinciel pc powersuply 350-400w lık, işinizi görür. Paralel bağlı olması için herbirinin +12v çıkışına diyot gerekir.
  • BENDE ARABA ALMADAN SETİMİ ALDIM EVDE TAKILIYORUM PSU İLE ÇALIŞTIRIYORUM YANİ BİLGİSAYARA ELEKTRİK VEREN ADAPTÖR..
    ÇOK GÜVENLİ KORUMA DEVRELİ FANLI AMA YOK ÇOK ÇOK PROFESSİONAL BİŞEY TAKCAM DERSEN SMPS ADAPTÖRLER VAR ONLARDAN ALABİLİRSİN..
    AMA SENİN SİSTEMİNE PSU YETERLİ OLUR SIKINTI OLMAZ MİDLERİNİ VE HOPARLÖRLERİNİ KABİNLİYEBİLİR VEYA KABARTMA YAPTIRIP BİRAZ DAHA GÜZEL SES ALABİLİRSİN ..
    KURMASIDA ÇOK BASİT PSUDAKİ 1TANE SARI KABLO 1 TANE SİYAH KABLOYU ÇIKARIP SİYAH OLANI ANFİNİN EKSİSİNE (GND) SARI OLAN KABLOYUDA ANFİNİN ATI BÖLÜMÜNE SON OLARAK ANFİNİN REM YAZAN BÖLÜMDEN KABLO İLE ARTI İLE BİRLEŞTİRİRSEN GERİYE FİŞE TAKMAK KALIR..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Psu pinlerindeki, YEŞİL kabloyu, herhangibir siyaha bağlayınca. PSU drekt çalışır, anfi çalışr, hoparlor çalışır sonra üçyz bastiz midyüz cısstak caslak
  • Peki pek pahalı olmayacak kaliteli psu öneriniz var mı ? Wooferın kabini var , Mid takımına nasıl bi kabin yaptırabilirim güzel görünecek şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.