Şimdi Ara

ARABA TERCİHİ YARDIM LÜTFENN KARARSIZIMM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar 2000-2001 model opel vectra dizel mi yoksa 2005-2008 megane 2 sedan mı şimdiki arabamız r9 spring sizce birden megane ye mi geçmekii olur yoksa opel vectra alıp daha sonra megane bakmakmı güsel olur fikirlerinizi beliorum

• Araba almak okula gitmeye benzemez ki paran varsa niye almayasın ki.. Dizel vectra pek tutulan bir araba değilki zaten düşük kmsini bulmak çok zor..
  • bence 2000 toros sw al en iyisi. boşver o dediğin arabaları. torosla 1 e tak düz duvara tırman
  • Bence MEGANE al.Ben 12 sene 12ye bindim.Sonra gidip 0 symbol aldım.
  • Gönlün hangisinden geçiyorsa bence onu al.
  • Dizel Megane 2 sedan. Km'si de düşükse tereddüt etme.

quote:

Orjinalden alıntı: dogancan67

slm arkadaşlar 2000-2001 model opel vectra dizel mi yoksa 2005-2008 megane 2 sedan mı şimdiki arabamız r9 spring sizce birden megane ye mi geçmekii olur yoksa opel vectra alıp daha sonra megane bakmakmı güsel olur fikirlerinizi beliorum
  • kesinlikle toyota dizel başka araba bakma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A180 d alınacak acil yardım...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • megane dan şaşma
  • eğer 35 bin ytl ye çıkabiliyorsan 2004-2005 skoda superb 1.9 tdı al derim
  • vectranın düşük km lisi bulunamıyor pek. hiç düşünmeden megane 2 derim. arabanın yaşı çok önemli çünkü.
  • Bence MEGANE II temiz bulabilirsen al derim.Malum ülke de akaryakıt ve vergiler yüksek megane bu konuda sana yakın.Yakıtta cimri.ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.
  • Megane daha mantıklı duruyor
  • kango iyidir eskidizel insanı somurur bitirie muflis ettirir 2006 mod 1.5dci kango hem ekonomik hem rahat ben araba düayeniyim o oıpel varya beddua almış insanın başına bela olur kangonun lastiği ucuz bakımı ucuz yakıtı ucuz nedir 200le gitmede git 130 la nedir yanı nereye ne yetiştiriyoruz kıango çok mükemmel bir makina her eve lazım derim şahsen altıda yüksek 4 lastiği 250ytl diğer arabalar 1200ytl fuzuli paralar havadan başka bişe deyil kango al bana dua et opel al hergün beddua et derim esenkal
  • ha illa hızlı 1 dizel alacam dersen ford focus 1.6tdci al bende hondavar 2006 eski kasa yolda onlar bana kafa tutuyor meganlar nal topluyor ona para verilmez içi eski eritilmiş kamyon lastiğiyle yapılmış dışı eski kova pilastikleriyle kaza yapınca patlar fiber optik
  • megane
  • quote:

Orjinalden alıntı: kokainman

ha illa hızlı 1 dizel alacam dersen ford focus 1.6tdci al bende hondavar 2006 eski kasa yolda onlar bana kafa tutuyor meganlar nal topluyor ona para verilmez içi eski eritilmiş kamyon lastiğiyle yapılmış dışı eski kova pilastikleriyle kaza yapınca patlar fiber optik

arkadaşım dediğin meganeyi kullanan araba kullanmayı bilmiyordur 1.6 sınıfında megane senin hondan dahil hepsine nalları çivisiyle beraber toplatır ,megane yi hafife alan sonrada bozguna uğrayanlar listesine eklenmek istemezsin heralde
  • MEGANE ŞAHANE
  • Söylediğin iki araba arasında tabiki Megane derim. Dizel arıyorsan Toyota nın dizellerini tavsiye ederim ya da ford focus tdci bak. Ben arkadaşın 97 civic vti direksyonuna oturduktan sonra o araçlara dizeli yakıştıramıyorum ...
  • megane kullandım şanzımanı çok kötü yol tutuşu hele ıslakta rezalet hondanın karşısında şansı hiç yok 2.0 olsa anca oda uzunyolda yoksa traş
  • Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor ama ford focus tdci al derim....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.