Şimdi Ara

Araba tavsiyesi (Max:35 000)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 ay sonra 18 imi dolduruyorum ve hemen bir araba almayı düşünüyorum. Ailemin bana ayırabileceği maximum bütçe 35 000 TL. Aklımda birçok araba var. Örneğin; eski kasa focus, polo, i30, 207, jetta(38-40 bin e 1.2 lerini görmüştüm), fiesta, mazda 3 vs vs. O kadar karışık ki kafam. Sizlerin bana önerebileceği araç hangisidir. Özellikle yakıt konusunda iyi olması tercihim. Malum universiteye gideceğim ve yakıta çok fazla para vermek istemiyorum.
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tyldrm0 -- 2 Nisan 2012; 22:02:51 >

• istediğin araç sınıfına, dizel mi benzinli mi, sedan mı hatchback mi? bunlara karar verirsen ona göre cevap alabilirsin. ancak unutmaki sınıf büyüdükçe vergi ve yakıt artacak. araç almak iş değil önemli olan ona yakıt koyup gönül rahatlığıyla gezmek benzinliğe girdiğinde yada gireceğinde düşünmemek. bunları düşününce b sınıfı ağır basmalı derim yaşın genç üniversite bitene kadar bir polo idare eder üniversite biter çalışmaya başlayınca gider daha iyisini kendin alırsın ailenide zorlamış olmazsın maksimumu yaşatarak
  • yakıt açısından 308 hem az yakar hemde sportif golf alabilirsin
    sedan düşünürsen 407 alabilirsin 2008-2009 veya honda civic
  • Mazda 3 1.6 touring bakmanizi oneririm. Hb olanindan.. Her isteginize cevap verebilecek bir araç..
  • konuyu biraz erken açmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanar46

yakıt açısından 308 hem az yakar hemde sportif golf alabilirsin
    sedan düşünürsen 407 alabilirsin 2008-2009 veya honda civic

Katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.