Şimdi Ara

Araba tavsiyesi maksimum 34.000Tl 2.el

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 0-50.000 KM arasında mutlaka Benzin&Lpg olmalı ya da tüketimi az olursa dizelde olabilir 25.000-34.000 Tl arasında mutlaka olmasını istediğim özellik cruise control bulunan bir araç arıyorum. Ne tavsiye edersiniz? İlan yeri olarak Ankara-Denizli-Antalya tercihimdir.

• bravo 1.6 multijet az yakıt tüketir görsellik açışından da güzeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: liverpol

bravo 1.6 multijet az yakıt tüketir görsellik açışından da güzeldir

Şuan kullandığımız fiat linea açıkcası diğer araç için fiat markasını düşünmüyorum
  • Ayni fiyat araliginda bende ariyorum aklimdaki ilk tercih astra acikcasi bende full bir arac bakiyorum su anda bir tane buldum 2008 cosmo Sedan bakalim ins kontrol ettirecegim bisi cikmazsa alacagim

Diger dusunduklerim civic elegance, focus titanium, corolla elegant bunlar fulleri ama ne yazikki istedigim fiyat araliginda yok genelde 35 ustu ve temizide cok nadir bu fiyatlara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada aveo dusunurseniz bir tane buldum ama piyasadan cekilmesinden dolayi sahsen dusunduruyor beni.

Ozellik ve arabanin durusu cok hosuma gidiyor dedigim arac 2011 1.4 ltz full olani renk kent grisi 20 binde ve boyasiz hatasiz. Fiyat 27 bine en son birakti dusunursen ilan numarasini verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: y@s@r

Bu arada aveo dusunurseniz bir tane buldum ama piyasadan cekilmesinden dolayi sahsen dusunduruyor beni.

Ozellik ve arabanin durusu cok hosuma gidiyor dedigim arac 2011 1.4 ltz full olani renk kent grisi 20 binde ve boyasiz hatasiz. Fiyat 27 bine en son birakti dusunursen ilan numarasini verebilirim

Chevrolet olarak cruze desing edition plus temiz az km li lpgli bulsam kaçırmam ama temizi yok,focus titanium benimde takibimde. Aveoya gelırsek beğenmiyorum eski kasasınıda sevemedim yeni kasasınıda, 4-5 ay sonra bütçemi 38.000Tl ye çıkarabilirim sanırım onu beklicem o fiyata daha iyi araba alabilirim diye düşünüyorum
  • Esercan14 kullanıcısına yanıt
    c elysee veya 301
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankarada focus fume tuplu 75 binde boyasiz titanium x 38750 ilan vermisti arayacaktim bir baktim ilani kaldirmis demekki hemen satildi cok guzel bir arabaydi

• Ankarada focus fume tuplu 75 binde boyasiz titanium x 38750 ilan vermisti arayacaktim bir baktim ilani kaldirmis demekki hemen satildi cok guzel bir arabaydi

• Dizel C4 de bakabilirsiniz. 37-38 bin civarında biraz pazarlıkla düşürebilirsiniz fiyatı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linea-Cruze-Fiesta
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Linea-Cruze-Fiesta

bıkmadın mı her yere aynı şeyi yazmaktan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Linea-Cruze-Fiesta

34bine linamı alacak saçmalığa bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencarfil

Mazda 3 olabilir güzel araçdır;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-alisilmisa-meydan-oku-156168894/detay

Bu kasa Mazda'lar çok güzel de o motor yakışmıyor bu arabaya.
  • Civic Hb, leon, 308 bakılabilir. Tabi ne aradığınıza bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus yada Cruze
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.