Şimdi Ara

Araba tavsiyesi *ciddi konu*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bizim eski emektar var, Opel Omega var 1998 model. Araba çok konforlu yani bildiğin makam arabası tadında. 15lik jantlarla adeta araba akıyor. Ancak babam biraz cimri biri. Öyle kozmetikmis falan filan pek umursamaz. Adam arabayı mahvetmis. Aslında çok sürmemiş ama bakmiyorda sorun orda. 2009dan beri bizde toplam yıllık 11.500km çıktı geçen hesapladığımda. Şimdi artık SUV bakıyoruz malum aile iyice büyümüş. Bir yere topluca gidince hepimiz sıkış tıpış GL e doluyoruz. Bu yüzden SUV tercih etmeyi düşünüyoruz. Bütçe 8500manat ile 15bin arasında (zorlarsak). Ancak genel olarak 8500-12bin arasında. Benim kendimce bulduğum modeller bunlar;

2004 model Hyundai Terracan 185bin km. 7 koltuk. Dizel otomatik.
    Xtrail ler var ama 2001 2003 falan olarda ben beğenmiyorum. Çok küçük geliyor bana.

Bir tane Mazda Cx7 2009 buldum düşük km, ancak işin aslı astarı nedir bilemiyorum. Yoksa bu paraya alınacak en iyi modellerden.

Vakti olan arkadaşlar için link bırakıyorum, oradan önerebilirler.

Turbo.az bu sitede ?traflı axtarış'a basarak belirttiğim kriterlere uygun modellerden önerebilirler.

Kriterler; Otomatik
    SUV (mümkünse 7 koltuk)
    Km düşük
    Yılı 2003 ve üzeri
    Benzin olursa güzel olur (dizelde olabilir)
    Kronik sorunu minimum
    Piyasa değeri olan.

Bkz; Mercedes C serisi 1997-2002 manyak piyasası var, 350 400bin giden araba 10bin şaka gibi.

Buyurun Arkadaşlar top sizde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• golf alın hocam
  • Suv diyorum sen bana suv'cuk öneriyorsun. Olmuyor böyle hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.