Şimdi Ara

Araba Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır yeni araba almayı planlıyorum, fakat asla ne istediğimi bulamadım. Şuan 2006 dizel focus kullanıyorum. 21 yaşındayım günlük yaklaşık 80 km yol geliyorum ( zaten sırf okula gidip gelişim 50 km) bu yüzden dizel daha mantıklı gibi geldi. Bu arabayı satıp üstüne bi 40-45 bin lira daha koyacağız. Bugüne kadar megane coupe'de kesin emindim, alacaktım, fakat bu aralar nedense soğudum ve vazgeçtim. Şuan kafamda insignia var. Mutlaka otomatik ve sunrooflu olması lazım. Modeli de en düşük 2010 olmalı. Insigniada sunroof bulmak çok zor yoksa piyasada bi sürü var. Ds4 düşündüm onda da sunroof yok. Bi yandan scirocco alayım, yavaş kullanırım az yakar diyorum ama scirocco aldığım zaman hava filtresi, egzos vs oynarım birazcık yine çok yakar. Siz ne önerirsiniz bu fiyata?



  • İnsignianın 1.6 dizeli yok bildiğim kadarıyla alırsanız 1.9cdti alacaksınız vergisi malum ama otomatik olarak ki gayet güzel bir otomobil.
    Scirocco apayrı bir dünyanın aracı spor hatch bir kere dizel istiyorsunuz o açıdan size gelmez(günlük 80 km az yol değil).
    1-gençsiniz Giulietta önerebilirim ben o fiyatlara ağzına kadar dolu dizelini alırsınız.
    2-s60 1.6d 2. el olarak alabilirsiniz.
    3-Eğer 2. elde hızlı satış ve galericilik gibi endişeleriniz varsa 116d modeli sportiflik açısından gayet iyi bir seçenek olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 21 Ocak 2013; 18:30:10 >
  • Giulietta da otomatik yok, olsa ilk sırada olurdu zaten. 116 da da otomatik göremedim sahibindende o yüzden eledim bunları, s60'ın da şanzımanının sıkıntılı olduğunu okudum forumda.

    insignia evet 2.0 dizel olucak.
  • kimsenin bi tavsiyesi yokmuş anlaşılan :)
  • Eğer yakıt problem olmayacaksa scirocco yaşına daha uygun olur bence ama onda da DSG problemi var , yaşımız birbirine çok yakın bende şuan araba almayı düşünüyorum bu problem yüzünden scirocco yu eledim bildiğim kadarıyla 116 d için otomatik vites seçeneği yok şuanda arkadaşın dediği gibi s60 işinizi görür bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.