Şimdi Ara

Araba takaslı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suzuki gs500 E modelidir. 55 hp güç verir. Üzerinde smokehead performans egzost u vardır sesi harikadar. Fiyat 6.500 tl dir arkadaşlar değerindeki bmw e30 ve benzeri arabalarla takas olur.Üste en fazla 2 milyar verebilirim.
    Motor İlanı Tıkla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McvPower -- 13 Temmuz 2011; 15:52:31 >

• görmek istemezseler vermiyecekmisin sen verde görmek istiyen görsün herhalde görmeyede para almazlar
  • Koydum kardeşim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: McvPower

Koydum kardeşim .

kardeş değil ya beyefendi yada abiciğim diye hitap etmen gerekir saygıda kusur bağışlanır
    sen forumda yenisin daha duyarlı davranırsan istediğin cevapları bulabilirsin aksi takdirde banlarlar seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: asbaskan

quote:

Koydum kardeşim .

kardeş değil ya beyefendi yada abiciğim diye hitap etmen gerekir saygıda kusur bağışlanır
    sen forumda yenisin daha duyarlı davranırsan istediğin cevapları bulabilirsin aksi takdirde banlarlar seni

Şikayetin varsa yazma.Ki ben sana kötü birşey söylemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McvPower -- 14 Temmuz 2011; 15:40:58 >
  • ben sana kötü birşey söyledin demedim yalnız böyle bir yerde tanımadığın bilmediğin kişilere hitap şeklin doğru olmadığını izah etmeye çalışıyorum bu benim görüşüm herkesin görüşü farklı olabilir bana uymak zorundada değilsin istediğin gibi takıl ama nereye kadar oysa bu forumda insanlar birbirini görmeden herkese bildiği konularda ısrarla fikir beyan ediyorlar doğru yolu bulmalarını sağlıyorlar çoğu zamanda sonuca ulaşılıyor
  • Eleştirmekle haklısın ama ben böyle konusuyorum rahatsız olduysan demem sana ama kendi hitap şeklim böyle yanlış anlama .
  • quote:

Eleştirmekle haklısın ama ben böyle konusuyorum rahatsız olduysan demem sana ama kendi hitap şeklim böyle yanlış anlama .

ben rahatsız olmadım sana hayırlı bol kazançlı işler inşallah umduğunu bulursun
  • Sağolasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.