Şimdi Ara

Araba Reklamı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Son günlerde yayınlanan Hyundai reklamları hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.Benim nedense hiç hoşuma gitmiyor bu reklamlar.Senelerdir internet üzerinde bulunan ve mail aracılığıyla yayılan bazı göz yanılma oyunlarını sanki kendileri yaratmışçasına reklam yapmaları acayip sinirlerimi bozuyor.Bence biraz daha yaratıcı olmaları gerekirdi.

[ban][ban][ban][ban][ban][ban][ban][ban][ban]

• reklamcıda ve discjokeyde malzemeler tükenmez işte.. Her ne kadar artık sıksa da ve banalleşen şeyleri çağrıştırsa da adam ısıtıp ısıtıp kor önümüze bu kadar basit.
  • bence senelerce internette yer aliyor olmasi, onun reklam malzemesi olmamasi icin bir gerekce olamaz. ayrica kimse bu resmin hyundai tarafindan bulundugunu iddia etmedi.
    bebekler, guzel kadinlar, dengeli arabalar vs... yillardir etrafta geziyor ve yillardir araba firmalari bunlari kullaniyor.
    herkesin bildigi seyleri kullanan bir suru araba markasi var (ornek: kar uzerinde rahatca gidebilen arabalar yillar once renault flash serisinde bile kullanildi, hala audi gibi markalar kullanir bunu)
    gonul ister ki daha iyi reklamlar seyredelim tabi...
  • Bencede fazlasıyla işin kolayına kaçmışlar , bedavacı dallamalar nolacak. Çok daha yaratıcı reklamlar var , audi'nin kızılderili dede ve torunun yer aldığı reklamı gibi ...
  • mesela peugeot reklamları 106-206-206-406 hepsi nadide reklamlar bence peugeout commercials
  • Araba reklamları konusunda Audi ile kapışacak kimseyi göremiyorum.
    Firması kimse tebrik etmek lasım...
  • o basit göz yanıltma oyununu reklam olarak seçen bi firmadan ne bekleyeceğinize bağlı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar kullanilan konseptler yillardir ayni. ben hala anlayamadim. yukarida renault ornegini de verdim. size goz yanilmasi olayi basit gelir, bana hala "karda yol tutusu iyi" imaji calismalari basit geliyor. hatta audi'nin o bahsedilen kizilderili dede-cocuk reklami daha eskiden bir cikolata firmasi tarafindan kullanilmisti.
    en begendigim reklam bir motosiklet firmasinindi (honda olabilir). arabanin olcu koltugunda oturan adam yavasca pencereyi acip gene yavasca kafasini disari cikarip saclarini ruzgara birakiyordu, bu sirada yuzundeki gulumseme artiyordu, ve altta bir yazi: bu sizin ruhunuzda var
    aslinda hyundai'nin reklami koskoca firmaya yakismiyor ama haksizlik etmemek gerek.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mahmutkaragulle</i>
    <br />Araba reklamları konusunda Audi ile kapışacak kimseyi göremiyorum.
    Firması kimse tebrik etmek lasım...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    alfa romeo reklamları da fena deil bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.