Şimdi Ara

Araba Piyasası Ne Zaman Normale Döner Yardım Lütfen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bildiğimi Üzere 2.el Piyasası çok yüksek boş arabalar çok paralar istenyr ,Honda civic Fd6 kasasını alıcaktık önümüzdeki zaman aksilikler oldu malesef o modele yaklaşamıcaz Vtec 2 Veya 1.6 İes alıcaz ama Vtec 2 ler almış başını gidiyor fd6 ederi para istenyr 1.6 ies ise boş ları 17 18 orginal desen +20 Beklemelimiyiz yoksa bu piyasa düzelmezmi almalımıyız Yardımcı olan arakdaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• Sıfır fiyatları düşmedikçe ikinci el fiyatları düşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Sıfır fiyatları düşmedikçe ikinci el fiyatları düşmez.

Sıfır fiyatları ne zaman düşer die sorsam böle bişe olmucak diceniz
  • son ÖTV'den sonra yeni yılda nedense ben 1-2 ay sonra tam otomotiv satışları hareketlenecekken bir ekstra ÖTV daha bekliyorum..

artık herşeyi bekliyorum ayrı mesele ya , neyse..

sıfır araçların fiyatı bundan daha iyisini görmez bence.. tıpkı benzin gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

son ÖTV'den sonra yeni yılda nedense ben 1-2 ay sonra tam otomotiv satışları hareketlenecekken bir ekstra ÖTV daha bekliyorum..

artık herşeyi bekliyorum ayrı mesele ya , neyse..

sıfır araçların fiyatı bundan daha iyisini görmez bence.. tıpkı benzin gibi..

örnek 2000 model arabanın her yıl değeri düşmesi lazım bizim ülkemizde artıyor nasıl bişey almalımıyız napcamızı şaşırdık
  • durmak yok, zamma, kazığa devam..
  • yıllık toplam 0 km satışı 500 bine düştüğün de piyasa gerçek fiyatlarına döner yani 350 binlik bir düşüş gerek .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne şans var arkadaş araba alıcaz zaten piyasa kötüydü bide bu ötv hepten berbat etti anladıgım kadarıyla düzelmicek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.